Προπονήσου τις πρώτες πρωινές ώρες και 4 ακόμα μυστικά για bikini body

Προπονήσου τις πρώτες πρωινές ώρες και 4 ακόμα μυστικά για bikini body

Ανακάλυψε ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για γυμναστική και μερικά ακόμη αποτελεσματικά tips.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το φετινό καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πως όλες θέλουμε να σμιλεύσουμε το σώμα μας όσο το δυνατόν περισσότερο πριν φορέσουμε το αγαπημένο μας μαγιό.

Τα πόδια, τα μπράτσα, η μέση και η περιοχή της κοιλιάς θα βρίσκονται διαρκώς σε κοινή θέα όσο εμείς χαλαρώνουμε κάτω από τον καυτό ήλιο γι' αυτό οφείλουμε να αποκτήσουμε την πιο fit εκδοχή του εαυτού μας. Άλλαξε σήμερα κιόλας την διατροφή σου σε συνδυασμό με τακτική άσκηση αν θες να δεις άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Oι προπονήσεις με βάρη θα ενισχύσουν την λειτουργία του μεταβολισμού σου ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην καύση του λίπους. Υπάρχουν μερικά ακόμη μικρά αλλά θαυματουργά μυστικά που αξίζει να δοκιμάσεις πριν βγεις στην παραλία.

Θέλεις δυνατά και καλλίγραμμα χέρια; Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις

5 tips για να αποκτήσεις φέτος το bikini body των ονείρων σου

bikinibody2.jpg

1) Προπονήσου τις πρώτες πρωινές ώρες

Οι πρωινές προπονήσεις είναι ιδανικές αρχικά γιατί δεν έχει τόση ζέστη αλλά και για την καύση του λίπους. Η άσκηση μετά το πρωινό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να ενισχυθεί ο μεταβολισμός σου και να ξεκινήσει να καίει θερμίδες.

2) Γυμνάσου με συγκεκριμένο πλάνο

Ζήτησε από έναν γυμναστή να σου σχεδιάσει ένα πρόγραμμα άσκησης το οποίο θα γυμνάζει όλες τις περιοχές του σώματος και διαφορετικές μυικές ομάδες. Δώσε έμφαση στους κοιλιακούς, τους γλουτούς και τα πόδια. Η σανίδα, οι άρσεις ποδιών, τα russian twists και πολλές άλλες ασκήσεις θα σου χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

3) Πρόσεξε την διατροφή σου

Η υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή θα σε βοηθήσει να «στεγνώσεις» και να δείχνεις πιο αδύνατη. Βάλε στην καθημερινότητά σου άπαχα κρέατα, τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και πολλά λαχανικά. Απόφυγε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το αλκοόλ και τη ζάχαρη.

4) Μην ξεχνάς την ενυδάτωση

Προσπάθησε να πίνεις καθημερινά 2,5-3 λίτρα νερού για να αποβάλλεις τις τοξίνες και να βοηθήσεις την λειτουργία του μεταβολισμού. Αν ενυδατώνεσαι επαρκώς δεν θα κάνεις κατακράτηση υγρών και δεν θα υποφέρεις από ενοχλητικά φουσκώματα.

5) Squats ξανά και ξανά

Υπάρχουν μερικές ασκήσεις τις οποίες μπορείς να κάνεις μόνη σου ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι. Μία από αυτές είναι τα περίφημα καθίσματα, που δυναμώνουν τα πόδια και σχηματίζουν υπέροχους γλουτούς.

Πηγή φωτογραφιών: pexels.com