Ως και η Jessica Alba κάνει crossfit και μας έδειξε δύο από τις αγαπημένες της ασκήσεις

Ως και η Jessica Alba κάνει crossfit και μας έδειξε δύο από τις αγαπημένες της ασκήσεις
Invision

H 41χρονη ηθοποιός έχει αυτή τη στιγμή το σώμα που θα ζήλευε και ο 20χρονος εαυτός της.

Δεν είναι τυχαίο πως η πλειοψηφία των celebrities έχει πολύ γυμνασμένα σώματα και αξιοζήλευτες αναλογίες. Αυτό φυσικά οφείλεται στην εντατική άσκηση που πραγματοποιούν, με τη βοήθεια εξειδικευμένων personal trainers.

Η Jessica Alba έχει καταφέρει να δείχνει πιο fit από ποτέ στα 41 της και να αποτελεί ένα υγιές πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διάσημη ηθοποιός είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram και δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη fitness ρουτίνα που ακολουθεί.

H 41χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης έχει εμπιστευτεί πλήρως την προπονήτριά της, Ramona Braganza και προσπαθεί να εκτελεί τις εντολές της κατά γράμμα. Σε πρόσφατο βίντεο της Alba στο Instagram την βλέπουμε να φορά ένα κόκκινο σετ και να ανεβαίνει σε ένα στατικό ποδήλατο για προθέρμανση 30 λεπτών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα TRX για ασκήσεις αντίστασης με το σωματικό βάρος.

https://www.instagram.com/p/CgadphMFRnZ

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Khloe Kardashian που την βοηθά να παραμένει σε φόρμα

Λίγο αργότερα η ηθοποιός πηγαίνει στον πάγκο για μερικά bulgarian split squats με ένα μικρό άλμα και στα δύο πόδια. Στο τέλος κάθε προπόνησης η Alba κάνει μερικές διατάσεις και μια πόζα εμπνευσμένη από την yoga.

Η fitness ρουτίνα της Jessica Alba θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο fit από ποτέ

1) Bulgarian Split Squat

Στάσου μπροστά από έναν πάγκο, με τα πόδια ελαφρώς πιο φαρδιά από το πλάτος των γοφών. Κάνε ένα βήμα προς τα εμπρός, στη συνέχεια τοποθέτησε το δεξί πόδι στην κορυφή του πάγκου πίσω από το σώμα, στηρίζοντας πίσω στην επιφάνεια.

Σε μια εισπνοή, κάθισε ανάσκελα στους γοφούς και λύγισε το αριστερό γόνατο για να χαμηλώσεις μέχρι και τα δύο γόνατα να είναι σε γωνία 90 μοιρών, κρατώντας το στήθος ψηλά και αποτρέποντας τη στρογγυλοποίηση της πλάτης.

Σε μια εκπνοή, πίεσετο αριστερό πόδι για να ισιώσετε το πόδι και επέστρεψε στην όρθια θέση. Κάνε 15 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

2) TRX

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών μπροστά από ένα TRX Suspension Trainer, κρατώντας μια λαβή σε κάθε χέρι, με τις παλάμες στραμμένες η μία προς την άλλη. Τύλιξε τους ώμους προς τα κάτω και πίσω, στη συνέχεια μετατόπισε το βάρος στις φτέρνες και γείρε προς τα πίσω μέχρι τα χέρια να τεντωθούν πλήρως και να ευθυγραμμίζονται με το στήθος.

Διατηρώντας τον πυρήνα σταθερό, τους ώμους ασφαλισμένους στη θέση τους και το σώμα σε ευθεία γραμμή, λύγισε τους αγκώνες για να τραβήξεις αργά το στήθος προς τα πάνω για να συναντήσεις τις λαβές. Τέντωσε αργά τους αγκώνες και το κάτω μέρος του σώματος πίσω στην αρχική θέση. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Πηγή κεντρικής: apimages.com