Η Μελίνα Νικολαΐδη ακούει πιστά τον γυμναστή σύντροφό της και είναι πιο fit από ποτέ

Η Μελίνα Νικολαΐδη ακούει πιστά τον γυμναστή σύντροφό της και είναι πιο fit από ποτέ

Τρόπος ζωής η γυμναστική για τη 19χρονη η οποία έχει ως coach τον αγαπημένο της όταν βρίσκεται στην Αθήνα.

Ευτυχισμένη, λαμπερή και ανανεωμένη είναι αυτή την περίοδο η Μελίνα Νικολαΐδη αφού ζει την απόλυτη ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής της. Η 19χρονη συνεχίζει επιτυχώς τις σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας για να βλέπει τους γονείς, τους φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η νεαρή κοπέλα έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί στην Αθήνα για να περνά χρόνο με τα κοντινά της πρόσωπα και η γυμναστική βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας με τις αγαπημένες τις ασχολίες. O εκλεκτός της ο καρδιάς της είναι personal trainer και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας στο οποίο πηγαίνει καθημερινά και η μαμά της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή.

Με το νέο look της η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ίδια η Βανδή όταν έπαιζε τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»

Mελίνα και Αλέξανδρος είναι το πιο fit ζευγάρι

Η Μελίνα έχει βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά της και το μόνο σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει αποκτήσει το απόλυτο bikini body. Η νεαρή φοιτήτρια έχει ήδη ένα πολύ υγιές, καλλίγραμμο κορμί και δεν σταματά να δημοσιεύει #postworkout στιγμιότυπα στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Πριν από μερικές ώρες ο γνωστός γυμναστής πόσταρε ένα Instagram story στο οποίο βλέπουμε την Μελίνα Νικολαΐδη να γυμνάζεται, σηκώνοντας 120 κιλά, υπό την επίβλεψη του αγαπημένου της.

H 19χρονη συνδυάζει βάρη και αερόβια άσκηση για να επιτύχει τους fitness στόχους της. Πρόσφατα έβαλε στη ζωή της τις pilates βελτιώνοντας καθημερινά την τεχνική αλλά και την εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/CnWbI16q_fZ

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε το πρώτο post-φωτογραφία της αγαπημένης του, στο επαγγελματικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Η Μελίνα και ο αγαπημένος της είναι #fitcouplegoals

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης άνοιξε πρόσφατα ένα μαγαζί με υγιεινά φαγητά και ροφήματα Γλυφάδα και η Μελίνα βρίσκεται συνεχώς εκεί.

melina11.jpg

Πριν από λίγες ώρες η 19χρονη επισκέφθηκε το μαγαζί του συντρόφου της για πρωινό και έφτιαξε τα πιο διατροφικά pancakes. Λίγο αργότερα απόλαυσε ένα άκρως υγιεινό γεύμα και δημοσίευσε τα ανάλογα stories στο Ιnstagram.

melina10.jpg

Η Μελίνα συνδυάζει επιτυχώς διατροφή και άσκηση με τα αποτελέσματα να είναι ορατά στο σώμα της.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi

DPG Network