H μέθοδος 3-2-8 του ΤikTok θα σε κάνει απόλυτα fit λίγο πριν την παραλία

H μέθοδος 3-2-8 του ΤikTok θα σε κάνει απόλυτα fit λίγο πριν την παραλία

Είναι άραγε τόσο αποδοτική όσο υπόσχεται;

Είναι άραγε αποτελεσματικός ο συνδυασμός pilates, προπόνησης ενδυνάμωσης και αύξησης των καθημερινών σου βημάτων για να χάσεις λίπος και να δείχνεις πιο στεγνή;

Η pilates instructor, Natalie Rose, δημιουργός της νέας viral μεθόδου γυμναστικής 3-2-8 του TikTok που υπόσχεται αδυνάτισμα με διάρκεια υποστηρίζει πως είναι αυτό που χρειάζεσαι λίγο πριν βγεις στην παραλία για χάσιμο λίπους και τόνωση της μυϊκής μάζας. Η Rose δημιούργησε τη συγκεκριμένη μέθοδο για τους πολυάσχολους ανθρώπους που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις προπονήσεις τους για να έχουν ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.

Η μέθοδος 3-2-8 έχει ορατά αποτελέσματα σε μόλις τρεις μήνες και ουσιαστικά είναι μια απλή φόρμουλα που βοηθά στη δομή των προπονήσεών σου ανά εβδομάδα: Τρεις ημέρες προπόνησης με βάρη, δύο ημέρες Pilates ή barre και κατά μέσο όρο 8.000 βήματα την ημέρα.

Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση σε βοηθά να διασφαλίσεις ότι δεν θα κάνεις πιο εντατική άσκηση απ' όσο πρέπει και σε μυεί σε πολλές, διαφορετικές μεθόδους εκγύμνασης. Η μέθοδος 3-2-8 είναι μια εξαιρετική μορφή άσκησης για όλους, από αρχάριους έως προχωρημένους.

Το περπάτημα & σωστή διατροφή αρκούν για να μην ξεφύγεις από τους fitness στόχους σου

Τι ακριβώς είναι η μέθοδος 3-2-8

Όπως αναφέρει η ειδικός οι τρεις προπονήσεις ενδυνάμωσης είναι οι «ημέρες βαριάς προπόνησης», τις οποίες μπορείς να τις χωρίσεις: Μία ημέρα για το πάνω μέρος του σώματος, μία ημέρα για το κάτω μέρος του σώματος και μία ημέρα για ολόκληρο το σώμα.

Σταδιακά αύξησε την ένταση τουλάχιστον κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες. Οι pilates έχουν πολλά οφέλη για το σώμα ανάμεσά τους η ενδυνάμωση του κορμού για μια λεπτή και επίπεδη κοιλιά, η βελτιωμένη ευελιξία και η μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Αν θες να χάσεις άμεσα βάρος και να δεις ορατά αποτελέσματα προτείνεται να κάνεις 8.000 βήματα την ημέρα για να κάψεις θερμίδες και να αυξήσεις το θερμιδικό έλλειμμα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com