H καθημερινή άσκηση+ 4 ακόμη λόγοι για τους οποίους δεν θα δεις κοιλιακούς φέτος

H καθημερινή άσκηση+ 4 ακόμη λόγοι για τους οποίους δεν θα δεις κοιλιακούς φέτος

Βρήκαμε τα πιο συχνά λάθη για να μην τα ξανακάνεις ποτέ ξανά.

Ο πρώτος μήνας του έτους αποτελεί ιδανική χρονική στιγμή για να θέσεις όλους τους fitness στόχους που θέλεις να επιτύχεις την τρέχουσα χρονιά. Η περιοχή της κοιλιάς είναι ένα από τα σημεία του κορμιού μας που εκτίθενται συχνά μιας και όλες θέλουμε να φοράμε crop tops και μπουστάκια.

Αν λοιπόν φέτος αποφάσισες να αλλάξεις την εικόνα σου και να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που πάντα ονειρευόσουν, είμαστε εδώ για εσένα. Ακόμη κι αν γυμνάζεσαι καθημερινά, υπάρχει περίπτωση να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αν υποπέφτεις σε σοβαρά λάθη.

5 λάθη που σου στερούν τους κοιλιακούς που ονειρευόσουν

1) Δεν κάνεις υγιεινή διατροφή

Αν καταναλώνεις καθημερινά junk food μην περιμένεις να έχεις γραμμωμένη κοιλιά. Μια ισορροπημένη διατροφή με ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα, ποιοτικές πρωτεΐνες και μικροθρεπτικά συστατικά θα σε φέρει πιο κοντά στους κοιλιακούς των ονείρων σου.

2) Δεν αλλάζεις τις ασκήσεις

Το σώμα μας συνηθίζει εύκολα γι' αυτό πρέπει να του δίνουμε νέα και διαφορετικά ερεθίσματα. Προσπάθησε να εναλλάσσεις συχνά ασκήσεις, σετ και επαναλήψεις για να βελτιώσεις τη γράμμωση στην περιοχή της κοιλιάς.

Τη γυμναστική που κρατά fit τη Margot Robbie μπορείς να την κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

3) Γυμνάζεσαι υπερβολικά

Όταν το παρακάνεις με την γυμναστική οι μύες μπορεί να ατροφήσουν και να πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι ειδικοί προτείνουν να γυμνάζεις τους κοιλιακούς σου έως και 6 μέρες την εβδομάδα.

4) Δεν αλλάζεις το επίπεδο κίνησης των ασκήσεών σου

Το ανθρώπινο σώμα δεν λειτουργεί μόνο σε ένα επίπεδο κίνησης. Επομένως, η εκγύμναση των κοιλιακών σε εγκάρσια (περιστρεφόμενα) επίπεδα θα σε βοηθήσει να γραμμώσεις πιο γρήγορα.

5) Δεν αναπνέεις σωστά

Πολλοί άνθρωποι όταν κάνουν κοιλιακούς, ξεχνούν να αναπνέουν ή αναπνέουν λάθος. Συγκεντρώσου στην αναπνοή σου και φρόντισε να εισπνέεις όταν ανεβαίνεις προς τα πάνω και να εκπνέεις όταν κατεβαίνεις.

Πηγή κεντρικής: pexels.com