Athens Fitness Festival: Ένα τριήμερο event γυμναστικής και ευεξίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Athens Fitness Festival: Ένα τριήμερο event γυμναστικής και ευεξίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

H απόλυτη γιορτή υγείας, ευεξίας και άθλησης ολοκληρώθηκε επιτυχώς και συγκέντρωσε χιλιάδες λάτρεις του fitness.

H γυμναστική ήταν ανέκαθεν η εκτόνωσή μου μετά από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο ή ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο. Το μόνο σίγουρο είναι πως καθημερινά προσπαθώ να την εντάξω στο πρόγραμμά μου και όταν τα καταφέρνω είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δεν είναι τυχαίο πως χιλιάδες έρευνες αποδεικνύουν ότι η άσκηση έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία, τη διάθεση και την παραγωγικότητά μας. Όσο πιο έντονη είναι η άσκηση που κάνουμε, τόσο περισσότερη ενδορφίνη παράγει το σώμα μας με αποτέλεσμα να νιώθουμε ευφορία.

Όταν έλαβα πρόσκληση στο e-mail μου για το AFF δεν σου κρύβω πως ενθουσιάστηκα και ήθελα να επισκεφθώ την διοργάνωση για να δοκιμάσω νέες μορφές άσκησης και φυσικά να χορέψω κάτω από το stage το οποίο φιλοξένησε μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες DJs της dance σκηνής (Ms. Lefki, Agent Greg, DJ Trixx).

festival9.jpeg

Το Αthens Fitness Festival ήρθε για να μείνει

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 07-05 Μαΐου 2023 η Ακτή Βουλιαγμένης μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο παραθαλάσσιο γυμναστήριο το οποίο παρουσίασε δέκα κατηγορίες προγραμμάτων σε δέκα διαφορετικά fitness stages.

Δεν έχασα λοιπόν χρόνο, φόρεσα το αγαπημένο μου αθλητικό σετ, άνετα παπούτσια και εξερεύνησα όλα τα stages του φεστιβάλ κάνοντας στάση σε αυτά που μου κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον όπως το stage με τα αμέτρητα ποδήλατα cycling ή το stage όπου βρισκόταν η yoga expert.

Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας και ειλικρινά δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο πολύ χαλάρωσα κάνοντας yoga δίπλα στη θάλασσα, αγναντεύοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

https://www.instagram.com/p/CsJz46QNnE-

Βασικό πλεονέκτημα του AFF είναι πως απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από την φυσική κατάσταση και ηλικία, αφού στοχεύει στην προώθηση της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας ως τρόπο ζωής και στο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να ζήσουν πιο υγιεινές, πιο ευτυχισμένες ζωές.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την επιτυχία του ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023. Η συμμετοχή και τα θετικά σχόλια που λάβαμε υπογραμμίζουν τη σημασία της προώθησης της υγείας και της ευεξίας στη χώρα μας. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους συνεργάτες που κατέστησαν δυνατή αυτή την εκδήλωση», δήλωσε ο CEO της Athens International Fitness Festival, Κ. Τσοβίλης.

Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκα σε ένα άλλο stage της διοργάνωσης όπου και ακολούθησα τις οδηγίες των fitness experts για εκτελέσω την χορογραφία και τις ασκήσεις, με την συγκεκριμένη μέθοδο εκγύμνασης να θυμίζει πολύ την zumba.

H μέθοδος 3-2-8 του ΤikTok θα σε κάνει απόλυτα fit λίγο πριν την παραλία

https://www.instagram.com/p/Cr8fRCvqBLF

Στο τέλος της ημέρας, έχοντας κάψει αρκετές θερμίδες, αποφάσισα να κάνω μια μικρή στάση στα περίπτερα του AFF για να απολαύσω ένα υγιεινό, απολαυστικό γεύμα και να ανακτήσω δυνάμεις. Λίγο μετά το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, ο Αgent Greg ανέβηκε στα dexx και μας ξεσήκωσε με τις μουσικές του επιλογές. Ειλικρινά δεν θα μπορούσε να «κλείσει» καλύτερα η βραδιά, αφήνοντας στους επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Athens Fitness Festival πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, της Goldair Tourism SA (Diamond Sponsor), της MATRIX FITNESS (Gold Sponsor), της ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε., της My Nutri και της Nannuka.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.