Μικρά μυστικά για όσους έχουν πατήσει τα 30 και θέλουν να μείνουν νέοι για πάντα

Μικρά μυστικά για όσους έχουν πατήσει τα 30 και θέλουν να μείνουν νέοι για πάντα

H πιο παραγωγική δεκαετία θέλει και την κατάλληλη φροντίδα.

Η δεκαετία των 30 είναι εκείνη της καριέρας, του γάμου, της εγκυμοσύνης, της καταξίωσης, της ωριμότητας, του καλού σεξ αλλά και η αρχή κάποιων προβλημάτων στην υγεία και στο σώμα. Ο μεταβολισμός επιβραδύνεται κατά 2%, η μυϊκή μάζα αρχίζει να μειώνεται, ο οργανισμός γίνεται πιο ευάλωτος σε ασθένειες.

Βάλτε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας. Επιδοθείτε στην εναλλαγή ασκήσεων σύσφιξης μυών και καύσης λίπους. Το pilates είναι επίσης μια εξαιρετική άσκηση για να έχετε ολοκληρωμένη άσκηση. Κάντε jogging, κολυμπήστε, βρείτε τρόπους να γυμνάζετε το σώμα ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό σας χώρο ή στον δρόμο προς αυτόν (χρησιμοποιείτε τις σκάλες, μην παίρνετε συνέχεια το αυτοκίνητο κλπ), ξεκλέψτε χρόνο για περιπάτους στη φύση.

Μειώστε τις θερμίδες που λαμβάνετε και τονώστε το μεταβολισμό σας. Ένα πλήρες γεύμα στην αρχή της μέρας βοηθά το μεταβολισμό που είναι ταχύτερος το πρωί, χαρίζοντας ενέργεια και εμποδίζοντας τις λιγούρες που εμφανίζονται. Συνειδητοποιήστε πως ο καιρός που τρώγατε δύο burgers ύστερα από ένα ξενύχτι (και την επόμενη μέρα δεν υπήρχε ίχνος λίπους πάνω σας) πέρασε ανεπιστρεπτί. Αγαπήστε τα φρούτα και τα λαχανικά.

Κάντε πολύ σεξ. Δεν υπάρχει καλύτερη, ευκολότερη, πιο απολαυστική και πιο ευεργετική γυμναστική από τη σεξουαλική πράξη.

Διαχειριστείτε το άγχος. Μπορεί να φαίνεται κοινότοπο, αλλά το άγχος είναι υπεύθυνο πέρα από τη ψυχολογική κατάσταση και για τη σωματική κατάσταση. Σε περιπτώσεις υπερβολικού άγχους από κάποιο δυσάρεστο γεγονός συχνά προκύπτουν τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας. Μάθετε να μιλάτε ανοιχτά με το σύντροφό σας, κάντε yoga, ασχοληθείτε με πράγματα που σας βοηθούν να εκτονωθείτε, διατηρείτε το χαμόγελο και την αισιοδοξία.