1ο Athens Wellness Summer Camp!

1ο Athens Wellness Summer Camp!

Το πρώτο διήμερο Fitness Summercamp θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στην ακτή YABANAKI και η γυμνάστρια και personal trainer Χριστίνα Πανταζοπούλου μας εξηγεί γιατί δεν πρέπει να το χάσουμε!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και τι καλύτερο από γυμναστική δίπλα στην θάλασσα!

Αυτό το Σάββατο και Κυριακή στην ακτή YABANAKI θα πραγματοποιηθεί το πρώτο διήμερο Fitness Summercamp, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα aerobics, yoga, pilates, zumba και πολλά άλλα, από τους καλύτερους του είδους μόνο με 4 ευρώ είσοδο.

Τα μαθήματα θα είναι όλη την ημέρα, από τις 11.00 το πρωί έως τις 21.30 το βράδυ και μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα θέλετε! Τα μαθήματα θα κάνουν Έλληνες αλλά και ξένοι εισηγητές πολύ γνωστοί και αναγνωρισμένοι στο χώρο του fitness από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Studio One fitness training school καθώς και από το μεγάλο γυμναστήριο των νοτίων προαστίων Vari Sports Club.

Βάλτε το μαγιό σας αλλά και τα αθλητικά παπούτσια σας, πάρτε την παρέα σας και απολαύστε ένα υγιεινό άλλα και τρελό διήμερο. Εμείς θα είμαστε εκεί να κρατάμε τον ρυθμό ζωντανό!!! Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε να περάσετε όμορφα.