Αν έχεις κρίσεις πανικού και στρες, η Σοφία Καρβέλα εξηγεί πώς θα νικήσεις εσύ κι όχι αυτές

Αν έχεις κρίσεις πανικού και στρες, η Σοφία Καρβέλα εξηγεί πώς θα νικήσεις εσύ κι όχι αυτές

Η φωτογραφία και η αλήθεια της Σοφίας

Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται σε καραντίνα με τους γιους της όπως και ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης.

Η κόρη της Άννας Βίσση, μίλησε στο Instagram για τις κρίσεις πανικού και το άγχος, που έχει μάθει να ζει με αυτό πολύ πριν τον Covid19.

H Σοφία, μοιράστηκε κι ένα μυστικό που έχει βοηθήσει και την ίδια για να διαχειριστεί τον πανικό της και προτείνει σε όσους έχουν τον ίδιο εχθρό να αντιμετωπίσουν, ειδικά τώρα που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, να κάνουν το ίδιο.

«Όταν νιώθω άγχος, γιατί γενικά είμαι σε φάση πανικού και πριν τον covid- 19, αν θέλω να σταματήσω να νιώθω πανικό, αποδέχομαι πως δεν είμαι εγώ αγχωμένη αλλά καταλαβαίνω πως οι σκέψεις μου είναι τέτοιες, ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω τις γραμμές τούτες, αποδέχομαι την πιθανότητα να μην είμαι μόνο οι σκέψεις μου.

Σφίγγω δυνατά στην αγκαλιά μου τα υγιή παιδιά μου σε αυτό το σπίτι που είμαστε τυχεροί να το αποκαλούμε σπίτι και είμαι εδώ και είμακ καλά. Αυτό δεν είναι ούτε σαφές ούτε εύκολο για άλλους, αλλά για μένα, που το να έχω εσωτερική γαλήνη είναι κάτι πρωτοφανές, είναι σημαντικό. Ακολουθώ την αναπνοή μου, φέρνω την επίγνωση του τι είμαι πίσω από την αναπνοή μου κι αυτό σώζει κι εμένα και την ημέρα μου».

Φυσικά την δημοσίευση της Σοφίας σχολίασε η μαμά της Άννα Βίσση κάπως έτσι!

Δες παρακάτω