Φτιάξε την ημέρα σου με 5 συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή (από το πρωί κιόλας)

Καμία ημέρα δεν θα είναι πια βαρετή αν ακολουθείς μια συγκεκριμένη ρουτίνα όταν ξυπνάς!

Το καθημερινό ξύπνημα είναι αυτό που πολλές φορές μας κάνει να χάνουμε τη διάθεσή μας. Όχι γιατί ξεκινά μια νέα ημέρα (προς Θεού) αλλά γιατί έχουμε στο μυαλό μας τι πρόκειται να επακολουθήσει. Δουλειά και πολλές υποχρεώσεις είναι αυτά που με το που ανοίγουμε τα μάτια μας μάς φέρνουν άσχημα συναισθήματα, καθώς τρέχουμε από την αρχή σε σπριντ!

Ζούμε σε μια καθημερινότητα που τρέχει με χίλια! Γρήγορο ξύπνημα, πλύσιμο, ντύσιμο και κλείνουμε την πόρτα του σπιτιού! Νομίζουμε πως για να είμαστε παραγωγικές πρέπει απλώς να είμαστε γρήγορες, κάτι που αποδεικνύεται μια μεγάλη μπλόφα! Γιατί αν δεν φροντίσεις τον εαυτό σου από τη στιγμή που θ' ανοίξεις τα μάτια σου, δεν πρόκειται να το κάνει κανείς άλλος για εσένα!

Αν επιδιώξεις να δημιουργήσεις μια υπέροχη πρωινή ρουτίνα που θα σε κάνει να σηκώνεσαι ευδιάθετη από το κρεβάτι σου, καμία ημέρα πια δεν θα είναι βαρετή! Η αυτοφροντίδα και αυτοπροστασία μας είναι απαραίτητη σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Πρόκειται εξάλλου για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πνευματικής μας ευεξίας. Γι 'αυτό αρχίζουμε την πρωινή μας επανάσταση και δίνουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας, ξεκινώντας από τη στιγμή που θ' ανοίξουμε τα μάτια μας! Η πρωινή ρουτίνα είναι μια υπενθύμιση ότι αξίζουμε μια καλύτερη ημέρα από την προηγούμενη που πέρασε!

Παρακάτω σου έχουμε 5 τρόπος με τους οποίους μπορείς να φτιάξεις μια καλύτερη πρωινή ρουτίνα που θα σε κάνει να θέλεις να αδράξεις τη μέρα από το πρώτο της λεπτό!

1.Ξύπνα για καλό σκοπό

Το πρωινό ξύπνημα δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, αυτό είναι γεγονός! Για να μπορέσουμε όμως να ξεκινήσουμε την ημέρα μας μακριά από τον θόρυβο και το άγχος μπορεί αν αφιερώσεις 10 λεπτά για άσκηση. Κι επειδή οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε διάθεση για τρέξιμο πρωί πρωί, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα μικρό session yoga. Δοκίμασε να χαλαρώσεις μ' ένα video που θα σε καθοδηγήσει ακόμα κι αν το βρεις στο Youtube! Ο στόχος είναι να ξυπνήσεις όμορφα και να θέλεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου με την καλύτερη θετική ενέργεια, κι όχι να θέλεις σαν τρελή να επιστρέψεις νυσταγμένη στο κρεβάτι σου!
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ