Πρωτοχρονιά στην πόλη: Πώς θα στηρίξεις τις φίλες σου που έμειναν μόνες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πρωτοχρονιά στην πόλη: Πώς θα στηρίξεις τις φίλες σου που έμειναν μόνες

Μην πτοείστε κορίτσια! Οι επιλογές για να διασκεδάσετε είναι ειλικρινά αμέτρητες.

Λίγα μόνο 24ωρα έμειναν μέχρι τη στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε οριστικά (αμήν και πότε) το 2021. Αν και αυτή η εποχή του χρόνου είναι κατά βάση οικογενειακή υπόθεση, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι για τους οποίους οι διακοπές των εορτών καταλήγουν να είναι μια δύσκολη και μοναχική περίοδος του έτους.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη ζωή υπό την σκιά της πανδημίας covid-19, δημιουργούν μια περίεργη ατμόσφαιρα. Στοιχηματίζω ότι αρκετές φίλες σου έμειναν μόνες στην πόλη αφού για κάποιο λόγο (προσωπικό, επαγγελματικό, οικονομικό κ.ά) δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι αναψυχής που τόσο πολύ ήθελαν.

Τα καλά νέα είναι ότι ενώ οι εικονικές συνομιλίες έχουν γίνει πια το no1 μέσο επικοινωνίας μας (αν και εξαντλητικό), υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να συνδεθείς και να στηρίξεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα από κοντά είτε από απόσταση.

Mόνες στην πόλη την Πρωτοχρονιά! 4 ιδέες για να περάσετε υπέροχα

via GIPHY

1) Κάνε προτάσεις

Πάρε τηλέφωνο την φίλη σου για να της προτείνεις να δειπνήσετε σε ένα ωραίο εστιατόριο ή να πιείτε τα ποτά σας μετά το γραφείο. Είναι μια τέλεια απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να είσαι βέβαιη ότι θα έχει μόνο θετική επίδραση στην ψυχολογία της φίλης σου που ένιωθε μόνη στην πόλη.

2) Πιτζάμα party

Ναι, καλά διάβασες. Αν η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας έχουν εξοντώσει με αποτέλεσμα να μην έχετε αντοχή για clubbing, το πιτζάμα party είναι η λύση. Αράξτε στο σπίτι φορώντας ό,τι πιο ζεστό και cozy έχετε, φάτε αγαπημένα σνακς και δείτε διάφορες ταινίες ή σειρές.

3) Ώρα για ψώνια

Οι γιορτές είναι η απόλυτη ευκαιρία για να ψωνίσεις χωρίς πίεση, να εκμεταλλευτείς προσφορές και να αγοράσεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

4) Βόλτες στην στολισμένη πόλη

Επισκεφθείτε το στολισμένο κέντρο, βγάλτε φωτογραφίες και περπατήστε ανέμελες στην γιορτινή πρωτεύουσα. Εννοείται μπορεί να μεσολαβήσει στάση για καφέ ή φαγητό στο spot της επιλογής σας.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

psyxologia2

5 μυστικά για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 quotes επωνύμων που θα σε κάνουν να χαμογελάς ανά πάσα ώρα και στιγμή

9 τρόποι για να αρχίσεις να απολαμβάνεις στο 100% τα Σαββατοκύριακά σου