Σε αγχώνει το αεροπλάνο; 4 self-care πράγματα για να κάνεις όσο ταξιδεύεις και να ξεχαστείς

Σε αγχώνει το αεροπλάνο; 4 self-care πράγματα για να κάνεις όσο ταξιδεύεις και να ξεχαστείς

Χαλάρωσε και περιποιήσου τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Δεν είμαστε λίγες αυτές που φοβόμαστε τα αεροπλάνα ή που βαριόμαστε τα πολύωρα ταξίδια και ψάχνουμε τρόπους για να ξεχαστούμε όσο ταξιδεύουμε.

Είναι γεγονός ότι τα ταξίδια με αεροπλάνο προκαλούν άγχος και νευρικότητα σε πολλούς, όμως υπάρχουν τρόποι να κάνεις το ταξίδι σου πιο ευχάριστο και ταυτόχρονα να περιποιηθείς τον εαυτό σου και την επιδερμίδα σου.

Τhe meaning of self-care: Φρόντισε τον εαυτό σου για να συνεχίσεις να φροντίζεις τους γύρω σου

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσεις τις αγαπημένες μας συμβουλές self-care που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια της πτήσης και βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους ή της πλήξης.

self-care-travel-tips-landing.jpg

#1. Μάσκα ύπνου και relax

Φόρα μια μάσκα ύπνου ώστε να μπορέσεις να πάρεις έναν υπνάκο και να απαλλαγείς από τα προαναφερθέντα συμπτώματα.

#2. Πάρε συμπληρώματα διατροφής

Τα αεροπλάνα εκτός από αγχωτικά, είναι και γεμάτα μικρόβια. Τα αντιικά συμπληρώματα διατροφής και τα προσαρμογόνα βότανα θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των επιπέδων κορτιζόλης και θα σε κρατήσουν ήρεμη, προφυλαγμένοι από ιούς και συγκεντρωμένη.

#3. De-puff

Αντιμετώπισε το πρήξιμο που προκαλείται από την πίεση του αέρα και ταυτόχρονα κράτα τα χέρια σου απασχολημένα, χρησιμοποιώντας εργαλεία περιποίησης δέρματος που προάγουν την καλύτερη κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση.

#4. Φρέσκαρε το πρόσωπό σου

Βγες από το αεροπλάνο λαμπερή και ανανεωμένη, αντί να είσαι αφυδατωμένη και με αυτό το απαίσιο συναίσθημα μετά την πτήση. Χρησιμοποίησε ένα mist προσώπου για να ενυδατώσεις και να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου, κάνε peeling στα χείλη σου ή βάλε patches ματιών και αφαίρεσέ τα μόλις φτάσεις στον προορισμό σου.

Cover photo: @josefinehj

DPG Network