Η ζαχαροπλαστική & 6 ακόμη tips για να περάσεις ευχάριστα στο σπίτι όσο έξω βρέχει

Παυλίνα Μητροφάνη
Η ζαχαροπλαστική & 6 ακόμη tips για να περάσεις ευχάριστα στο σπίτι όσο έξω βρέχει

Ήρθε η ώρα... της βροχής! Δες πώς μπορείς να περάσεις παραγωγικά τον χρόνο σου στο σπίτι. 

Έξω ο καιρός είναι μουντός και η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμασταν. Νοέμβριος ήρθε! Βροχές, μπόρες και το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά. Όμως μην αγχώνεσαι! Υπάρχουν άπειροι τρόποι να το διασκεδάσεις.

Δες το σαν ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και να κάνεις παραγωγικά πράγματα στο σπίτι. Αν δεν ξέρεις πώς, τότε δες 7 πράγματα για να απασχοληθείς και γιατί όχι να περιποιηθείς τον εαυτό σου ακούγοντας έξω το νερό της βροχής.

Αυτός είναι ο καλύτερος και πιο θεραπευτικός τρόπος να ξεκινάς την ημέρα σου

Μπορεί έξω να βρέχει, αλλά δες το ως ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου!

Ξύπνα για λίγο μέσα σου το αίσθημα του ρομαντισμού και σκέψου ότι η βροχή μπορεί να αποτελέσει την απόλυτη έμπνευση για σένα για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Πάμε να δούμε.

Επιδιόρθωσε παλιά ρούχα

Έχεις μια στοίβα από παλιά ρούχα που ήθελες να φτιάξεις, αλλά δεν είχες χρόνο; Μια βροχερή ημέρα σαν κι αυτές είναι η τέλεια ευκαιρία για να πας στην ντουλάπα σου και να ξεθάψεις εκείνα τα ρούχα που χρειάζονται επιδιόρθωση. Πάρε το σετ ραπτικής που έχεις ξεχασμένο στην ντουλάπα και άρχισε να μπαλώνεις εκείνες τις τρύπες ή τις ξεφτισμένες άκρες.

Κάνε σωστή περιποίηση μαλλιών

Τι καλύτερο από το να μένεις σπίτι εξαιτίας του καιρού και να βρίσκεις ευκαιρία για να χαρίσεις στον εαυτό σου την απόλυτη περιποίηση; Μιας και τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα από την υγρασία, κάνε τους μια σωστή περιποίηση η οποία θα περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα.

Φτιάξε μπισκότα σοκολάτας

Ένας τρόπος για να περάσει λίγο η ώρα και ταυτόχρονα να κάνεις κάτι παραγωγικό είναι να μαγειρέψεις. Ένας τέτοιος καιρός, θέλει γλυκό για παρέα οπότε τι λες να φτιάξεις μπισκότα σοκολάτας; Σου έχω βίντεο με τη συνταγή και καλή απόλαυση!

Κάνε scrub ποδιών

Αυτές οι μέρες μας δίνουν λίγο παραπάνω την πολυτέλεια του χρόνου για να πειραματιστούμε και να φτιάξουμε DIY μείγματα. Τι λες λοιπόν να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα scrub ποδιών και να χαρίσεις στον εαυτό σου την απόλυτη εμπειρία spa, αλλά στο μπάνιο του σπιτιού σου; Τα πέλματα σου έχουν πάντα ανάγκη από φροντίδα.

https://www.instagram.com/p/Cgpi2btrXZe

Προγραμμάτισε ένα ταξίδι

Εντάξει, μπορεί ο καιρός να μη σου επιτρέπει να βγεις έξω προς το παρόν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κολλήσεις στο σπίτι για πάντα! Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις search για το επόμενο ταξίδι σου. Χαβάη ή Παρίσι;

https://www.instagram.com/p/CdGhY1Pjo-c

Παίξε τουρνουά video game

Αν ο σύντροφός σου είναι gamer τότε μπορείς να του προτείνεις να παίξετε ένα τουρνουά μαζί. Αν πάλι εσύ είσαι εκείνη που δεν μπορεί να αποχωριστεί τα video games, τότε πρότεινε σε κάποιον να παίξετε μαζί. Θα έχει πλάκα.

Διάβασε ένα βιβλίο ή δες την αγαπημένη σου ταινία

Τώρα που μένεις μέσα στο σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία για να ολοκληρώσεις το βιβλίο που διάβαζες ή ακόμη και να ξεκινήσεις εκείνο που ήθελες να διαβάσεις. Αν πάλι δεν είσαι και τόσο fan του βιβλίου, χαλάρωσε στον καναπέ και πάτα το play για να δεις την αγαπημένη σου ταινία.

Ποπ κόρν μην ξεχάσεις και το αγαπημένο σου αναψυκτικό ή και κρασί, γιατί όχι; Ζήσε το και καλή προβολή!