Πώς θα μαλακώσεις τις άγουρες μπανάνες σε χρόνο dt για να φτιάξεις το πιο ονειρεμένο banana bread

Πώς θα μαλακώσεις τις άγουρες μπανάνες σε χρόνο dt για να φτιάξεις το πιο ονειρεμένο banana bread

Αν θέλεις να φτιάξεις banana bread αλλά οι μπανάνες που έχεις στο σπίτι είναι πράσινες και άγουρες, υπάρχει λύση. Και όχι ένας, αλλά 3 τρόποι για να τις μαλακώσεις και να τις χρησιμοποιήσεις στη συνταγή σου.

 

Το banana bread είναι ένα από τα πιο γευστικά γλυκίσματα που όλοι θέλουμε να υπάρχει εύκαιρο στο σπίτι. Είναι και τέτοιες οι μέρες που όλο και κάποιος θα μας επισκεφθεί, όλο και κάποιο meet up θα κανονίσουμε με τις κολλητές βλέποντας ταινία, οπότε… το banana bread μοιάζει ονειρικό επιδόρπιο και κέρασμα.

Και εκεί που ξεκινάς να το φτιάχνεις για να κεράσεις τους αγαπημένους σου, συνειδητοποιείς ότι ναι μεν έχεις μπανάνες, αλλά είναι όλες άγουρες και πράσινες. Και όλοι ξέρουμε ότι banana bread χωρίς γινωμένες μπανάνες απλά δεν γίνεται. Τι κάνεις, λοιπόν; Όχι, δεν εγκαταλείπεις το πλάνο «banana bread», αλλά με 3 διαφορετικούς τρόπους μπορείς να μαλακώσεις σε χρόνο dt τις μπανάνες.

2 γυναίκες δημιουργούν οικολογικά extensions για τα μαλλιά από μπανάνες

Πώς θα μαλακώσεις εύκολα τις μπανάνες

Η μέθοδος του φούρνου της κουζίνας

Πριν φτιάξεις το banana bread, βάλε τις άγουρες μπανάνες πάνω σε ταψί και σε λαδόκολλα. Ψήσε τις στον φούρνο για 30-40 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα σκούρο, μαύρο χρώμα και... έτοιμες!

banana_bread.jpg

Η μέθοδος του φούρνου μικροκυμάτων

Ξεφλούδισε τις μπανάνες, τρύπησέ τις σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι και τοποθέτησέ τις σε ένα μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. That’s it!

Η μέθοδος της χάρτινης σακούλας

Βάλε τις άγουρες μπανάνες σε μια χάρτινη σακούλα μαζί με αβοκάντο ή μήλα. Στη συνέχεια, τύλιξε τη σακούλα ώστε να μην παίρνει αέρα. Τοποθέτησέ τη σε ένα ζεστό σημείο στην κουζίνα σου και άσε τη έτσι για 2 μέρες. Το αβοκάντο και τα μήλα έχουν την τάση να παράγουν ένα αέριο, που λέγεται αιθυλένιο, το οποίο θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της ενζυμικής διαδικασίας μαυρίσματος των μπανανών και άρα στην ωρίμανσή τους.