Οι influencers του TikTok τρώνε πορτοκάλια στο ντους και ο λόγος θα σε ξαφνιάσει

Οι influencers του TikTok τρώνε πορτοκάλια στο ντους και ο λόγος θα σε ξαφνιάσει

Το νέο trend της πλατφόρμας που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Το TikTok είναι μια από τις πιο κερδοφόρες και δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως η οποία απαριθμεί εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις αρχές της πανδημίας, η δημοτικότητά του εκτοξεύτηκε και δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στο top 5 της λίστας προτιμήσεών μας αφού διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο.

Γιατί οι TikTokers τρώνε πορτοκάλια στο ντους

Άλλη μία μέρα, άλλη μία τάση στο TikTok. Μετά το de-influencing, μια νέα τάση ήρθε για να μείνει και να μας προτρέψει να φάμε πορτοκάλια κάνοντας ντους. Όχι δεν είναι αστείο, είναι ένα viral trend και πίστεψέ μας, υπάρχει λόγος για να το δοκιμάσεις.

Αρχικά, το μπάνιο σου θα μυρίζει τέλεια. Σύμφωνα με πολλούς TikTokers που έχουν δοκιμάσει επιτυχώς το trend, όταν κόβεις το πορτοκάλι απελευθερώνονται έλαια από τη φλούδα του και το άρωμα διαχέεται σε ολόκληρο το δωμάτιο, μετατρέποντάς το σε χαλαρωτικό spa. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μέσα στο ντους νιώθουμε πιο έντονη τη γεύση του φρούτου σε συνδυασμό με την ευφορία που αισθανόμαστε.

Τα πορτοκάλια είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C. Μελέτες τα έχουν συνδέσει άμεσα με τη βελτίωση της κατάθλιψης και τη βελτίωση της διάθεσης λόγω των αντιοξειδωτικών τους ιδιοτήτων.

Νιώθεις πως έχεις χάσει τον αυθορμητισμό σου; Τρεις ιδέες για να τον επαναφέρεις

Η εισπνοή του αρώματος του αιθέριου ελαίου του πορτοκαλιού βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση του άγχους και θα μπορούσε να έχει ορατά αποτελέσματα σε όσους παλεύουν με άγχος ή κατάθλιψη.

Αξιοσημείωτο είναι πως δεν πρόκειται για μια νέα ιδέα αφού ήδη από το 2015, χρήστες του Reddit έτρωγαν πορτοκάλια την ώρα του ντους. Οφείλουμε ωστόσο να παραδεχθούμε πως η νέα, απρόσμενη τάση ήρθε για να μείνει και να μας πείσει να τη δοκιμάσουμε.

Πηγή κεντρικής: pexels.com