Ποιες είναι οι καθημερινές συνήθειες που σε γεμίζουν χαρά και έμπνευση;

Ποιες είναι οι καθημερινές συνήθειες που σε γεμίζουν χαρά και έμπνευση;

Αν δεν έχεις βρει ακόμη τις καθημερινές συνήθειες που σε γεμίζουν χαρά και έμπνευση, μην το ψάχνεις πολύ.

Αλήθεια, τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει και σε κάνει να νιώθεις χαρά; Άραγε, είναι η σκέψη ενός ταξιδιού; Μήπως είναι ένα καλοκαιρινό πάρτι στο πιο hype beach bar της πόλης; Αν το καλοσκεφτείς, η βάση της αισιόδοξης καθημερινότητας δεν βρίσκεται στο αύριο και σε όσα σχεδιάζεις ή περιμένεις να σου φέρει, αλλά στο σήμερα και στο να ζήσεις στο έπακρο τη στιγμή, δηλαδή να ζήσεις το τώρα. Είναι όλες εκείνες οι μικρές ευκαιρίες για χαλάρωση και απόλαυση που σου χαρίζει η κάθε μέρα, οι αφορμές να κάνεις ένα pause και να νιώσεις τη στιγμή σου.

Βλέπεις, η χαρά μπορεί να βρεθεί σε ένα ταξίδι ή σε ένα πάρτι με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί όμως να βρεθεί, επίσης, σε μικρές στιγμές, σε απλές, καθημερινές εμπειρίες, αρκεί να τις συνοδεύσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους και τις κατάλληλες γεύσεις, εκείνες που φέρνουν τη χαρά και την απόλαυση σε πρώτο πλάνο.

Αν δεν έχεις βρει ακόμη τις καθημερινές συνήθειες που σε γεμίζουν χαρά και έμπνευση, μην το ψάχνεις πολύ. Αρκεί να δεις από μία άλλη οπτική την καθημερινότητά σου. Διότι σε αυτήν θα εντοπίσεις πιθανότατα πολλές στιγμές, πολλές αφορμές για να κάνεις «Feel the Moment»!

Κάνε level up στην απόλαυση του καφέ σου

Είσαι στο γραφείο και θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα για να απολαύσεις τον καφέ σου; Feel the moment και πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Βγες έξω και άκου την αγαπημένη σου μουσική ή κάνε βιντεοκλήση με την κολλητή ή την αδερφή σου. Ακόμη και η «ιεροτελεστία» του καφέ στο σπίτι, λίγο πριν ξεκινήσεις για μία έντονη μέρα στο γραφείο, μπορεί να πάρει μία ακόμη πιο απολαυστική διάσταση. Ζήσε στο έπακρο τη στιγμή, λοιπόν! Τι λες αν αύριο το πρωί βγεις στο μπαλκόνι για να συνοδεύσεις τον καφέ σου με ένα luxurious πρωινό και να ξεκινήσεις την ημέρα σου με positive morning affirmations;

1689076411636-629831275-image003.jpg

Καθιέρωσε τα daily ραντεβού με την παρέα

Τα ραντεβού με τους φίλους και για την ακρίβεια, το socializing μας κάνει καλό. Γιατί, λοιπόν, να μην βρίσκεις κάθε μέρα αφορμές για να τα λες με την παρέα σου; Μην περιμένεις το τέλειο timing. Μπορεί να πρόκειται για ένα σύντομο after work ραντεβού. Μπορεί να είναι μία ολιγόλεπτη συνάντηση για το καθιερωμένο catch up, την ώρα που εσύ επιστρέφεις από το γραφείο και η κολλητή σου πηγαίνει στο ραντεβού της. Επιλογές για παρεΐστικα ραντεβού υπάρχουν, αρκεί να φροντίζεις να «ξεκλέβεις» κάθε μέρα λίγο χρόνο για αυτά και να ζεις τη στιγμή στο έπακρο.

Απογείωσε τη διαδρομή από και προς το γραφείο

Αν περνάς αρκετό από τον καθημερινό σου χρόνο σε μετακινήσεις στην πόλη, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να αξιοποιείς αυτές τις ώρες, για να αρχίσεις να δίνεις boost στη διάθεσή σου. Τι λες να ακούσεις ένα inspiring podcast, την επόμενη φορά που θα βρεθείς «κολλημένη» στους δρόμους της πόλης; Τι λες αν την ώρα που βρίσκεσαι στο μετρό, που περιμένεις το λεωφορείο ή περπατάς για το γραφείο, φορέσεις τα headphones σου και ακούσεις την αγαπημένη σου «ανεβαστική» μουσική ή χορέψεις χωρίς να σε προβληματίσει το τι θα σκεφτούν οι γύρω σου; Είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη ξεκινήσει να νιώθεις τη στιγμή!

Μετάτρεψε το μπαλκόνι σου στο place to be για χαλάρωση

Δεν έχεις χρόνο ή ενέργεια να πηγαίνεις κάθε μέρα στα πιο in στέκια της πόλης αυτό το καλοκαίρι; Φέρε τα cheerful vibes τους σε εσένα και για την ακρίβεια… στο μπαλκόνι σου και feel the moment στο δικό σου «καταφύγιο». Αν διαθέτεις έστω και έναν μικρό, εξωτερικό χώρο στο σπίτι, βάλε μερικά φυτά, λίγες πολύχρωμες μαξιλάρες και μερικά λαμπάκια και κεριά σε αυτόν και μετάτρεψέ τον στο δικό σου place to be για χαλάρωση και ραντεβού με την παρέα, στον προορισμό όπου θα ζήσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές σας.

1689076419784-804019885-image005.jpg

Όσο έντονη και απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητά σου, να θυμάσαι να αξιοποιείς κάθε αφορμή που σου δίνεται για απόλαυση, χαλάρωση και χαρά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βλέπεις ακόμη και το πιο απλό, καθημερινό occasion ως μία ευκαιρία να το ζήσεις στο έπακρο. Με λίγα λόγια, feel the moment. Διότι χωρίς μία καθημερινότητα με συνήθειες και στιγμές που σε γεμίζουν, πώς θα ανανεώνεσαι και θα παίρνεις ενέργεια να συνεχίζεις; Να θυμάσαι, λοιπόν, ότι κάθε στιγμή μετράει και μπορεί να σου προσφέρει μία μοναδική εμπειρία! Για αυτό κάθε φορά προσπάθησε να τη ζεις πιο έντονα και περισσότερο, δηλαδή Feel the Pulze!