Αγκαλιάστε την υγεία σας

Αγκαλιάστε την υγεία σας

Μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την Πρόληψη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς (21 Ιανουαρίου), ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει προνομιακά προγράμματα ελέγχου κατάλληλα για κάθε ηλικία, με τη δράση “Αγκαλιάζω την Υγεία μου”.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιαζόμαστε συχνά και οι επιστήμονες έχουν τεκμηριώσει τα οφέλη της αγκαλιάς για την υγεία: Η αγκαλιά ενεργοποιεί την έκκριση ορμονών που βοηθούν στη μείωση του στρες και τη βελτίωση της διάθεσης. Βοηθά να κοιμόμαστε καλύτερα και να έχουμε πιο γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Μια αγκαλιά την ημέρα χαρίζει καλύτερη ζωή, λειτουργεί σαν «φυσική» βιταμίνη!

Η Δράση Αγκαλιάζω την Υγεία μου προτείνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου δύο προγράμματα προληπτικού ελέγχου. Τα προγράμματα αυτά είναι κατάλληλα για την αξιολόγηση όλων βασικών δεικτών λειτουργίας του μεταβολισμού και για τη μέτρηση των αποθεμάτων σε σημαντικές βιταμίνες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των οργάνων, του νευρικού συστήματος και στη θωράκιση του οργανισμού.

  • RESTART CHECK UP

ΣΑΚΧΑΡΟ ΟΡΟΥ(Glucose)

ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΟΡΟΥ

ΟΞΑΛΟΞΕΙΚΗ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΗ ΟΡΟΥ (SGOT/AST)

ΠΥΡΟΣΤΑΦΥΛΙΚΗ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΗ ΟΡΟΥ (SGPT/ALT)

ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΟΛΙΚΗ ΟΡΟΥ

ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΟΡΟΥ

  • VITAMIN CHECK UP

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

25 -OH ΒΙΤΑΜΙΝΗ D (ΟΛΙΚΗ) ΟΡΟΥ

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6

ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΟΡΟΥ Β12

DRASI AGKALIAS 22 960X9602

Όλες οι εξετάσεις γίνονται με απλή αιμοληψία, χωρίς ραντεβού σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τη Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα του, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.