Δείτε τα έξι οφέλη της μπύρας στο σώμα αλλά και στην επιδερμίδα σας

Ούτε που τα φανταζόσασταν

Ένα ποτήρι μπύρας μπορεί να είναι πραγματικά απόλαυση μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά ή μετά απο μεγάλη έκθεση στον ήλιο, όταν είστε στην παραλία αλλά δεν είναι καλή μόνο για να ξεδιψάσετε. Βλέπετε η μπύρα έχει πάρα πολλά οφέλη που θα σας τα παρουσιάσουμε αμέσως τώρα.

Βελτιώνει την επιδερμίδα σας: «Σπα Μπύρας» έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Τσεχική Δημοκρατία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μπάνιο σε σκούρα μπύρα. "Η μπύρα είναι πολύ καλή για το δέρμα, λόγω των βιταμινών και της μαγιάς," υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου spa λέγοντας ότι "Κάνει καθαρισμό "

Χαλαρώνουν τα πόδια σας: Βάλτε μπύρα σε μια λεκάνη και αφήστε τα πόδια σας εκεί να ξεκουραστούν.

Μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης πέτρας στα νεφρά : Μια μελέτη του 1998 διαπίστωσε ότι οι άνδρες μείωσαν τον κίνδυνο ανάπτυξης πέτρας στα νεφρά κατά 40 τοις εκατό με ένα μπουκάλι μπύρας την ημέρα.

Κάντε μασάζ στον εαυτό σας : Θεραπευτές μασάζ προτείνουν να πάρετε το κυλινδρικό κουτάκι της μπύρας να το βάλετε στο πάτωμα και να το ακουμπήσετε ανάμεσα στις ωμοπλάτες σας. Η πίεση θα χαλαρώσει το μυικό ιστό και βοηθά στην καλύτερη ροή του αίματος. Οκ, αυτό θα μπορούσατε να το κάνετε με οποιοδήποτε κουτάκι αναψυκτικού.

Βελτιώνει την όρασή σας: Μια μπύρα την ημέρα μπορεί να σταματήσει την εμφάνιση καταρράκτη, σύμφωνα με έρευνα Καναδών επιστημόνων, λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει η μπύρα, ωστόσο τρεις ή περισσότερες μπύρες την ημέρα βρέθηκαν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Βελτιώνει την αυτοπεποίθησή σας: Και τέλος, ακόμα και η μη αλκοολούχα μπύρα έχει διαπιστωθεί πως βελτιώνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης:

Λεβάντα: Δείτε τα οφέλη της λεβάντας στα μαλλιά, τις ρυτίδες και την ακμή

Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά τις διακοπές;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ