Προληπτικός έλεγχος: Tο πιο δυνατό όπλο μας για τον Καρκίνο του Μαστού!

Προληπτικός έλεγχος: Tο πιο δυνατό όπλο μας για τον Καρκίνο του Μαστού!

Η Κλινική ΡΕΑ στηρίζει τη γυναίκα προσφέροντας τις σχετικές εξετάσεις σε ειδικές τιμές

Ο Οκτώβριος έχει πια καθιερωθεί ως Παγκόσμιος Μήνας Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, με απώτερο στόχο την έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση που σώζει ζωές!

Η άφιξη του Οκτώβρη, λοιπόν, είναι η καλύτερη αφορμή για μας, για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας κάνοντας τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο και η Κλινική ΡΕΑ στέκεται κοντά μας προσφέροντας προνομιακές τιμές σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργούνται από το Πρότυπο Κέντρο Μαστού & την Κλινική Μαστού.

Πρόκειται για μία άρτια άρτια εξοπλισμένη Κλινική με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που επιτρέπουν την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση. Διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης και εξειδικευμένο μηχάνημα Υπερήχων που αξιοποιεί την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography.

Η ΡΕΑ διαθέτει επίσης Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, προηγμένης τεχνολογίας, στον οποίο μπορεί να γίνει η εξέταση της Μαγνητικής Μαστογραφίας και είναι ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία καθώς και Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας, με ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης, προσφέροντας τη δυνατότητα αποφυγής χειρουργικής βιοψίας.

Δείτε αναλυτικά τις παροχές και τις ειδικές τιμές που "τρέχουν" με αφορμή τον Ροζ Οκτώβρη και προγραμματίστε εγκαίρως το ραντεβού σας για τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο:


- Ψηφιακή Μαστογραφία: 50€
- Υπερηχογράφημα Μαστών: 30€
- Ελαστογραφία Μαστών: 50€
- Ψηφιακή Μαστογραφία με Τομοσύνθεση: 100€
- Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερήχου Μαστών: 70€

*Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου 2014.


Τηλ για ραντεβού: 210 9495388, 210 9495447