Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα; 4 ροφήματα που θα σας... ανακουφίσουν άμεσα!

Ερμιόνη Σαρρή
Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα; 4 ροφήματα που θα σας... ανακουφίσουν άμεσα!

Δώστε τέλος στις δυσάρεστες ενοχλήσεις

Η δυσκοιλιότητα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους «εχθρούς» του ανθρώπινου οργανισμού. Τα νεύρα είναι συνεχώς στην «πρίζα», η διάθεση.... στα πατώματα και εσείς ανυπομονείτε να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μήπως πρέπει να πάρετε άμεσα τα μέτρα σας; Υπάρχουν διάφορα απλά και φυσικά ροφήματα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε άμεσα τη σχέση σας με την τουαλέτα.

Πάρτε ιδέες και ξεκινήστε να τα καταναλώνετε:

-Μηλόξυδο με νερό: Βάλτε δύο κουταλιές μυλόξυδο μέσα σε ένα ποτήρι με νερό και ανακατέψτε τα καλά. Ένα ποτήρι το πρωί και ένα το βράδυ θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.

-Μελάσα με τσάι: Αυτή η γλυκαντική ουσία που παρασκευάζεται από ζαχαροκάλαμο είναι ένα εξαιρετικό αντίδοτο στη δυσκοιλιότητα. Ένα κουταλάκι του γλυκού μέσα στο αγαπημένο σας τσάι θα σας δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

-Λεμόνι με καφέ: Και ποιος δεν αγαπάει τον πρωινό καφέ! Προσθέστε λίγες σταγόνες από χυμό λεμονιού μέσα στον καφέ σας και δε θα πιστεύετε πόσο... γρήγορα αποτελέσματα θα σας φέρει. Αν ο συνδυασμός καφεΐνης και λεμονιού δε σας ακούγεται και τόσο γευστικός, αντικαταστήστε τον καφέ με μία κούπα ζεστό νερό.

-Χυμός από φασόλια: Όχι μην ξαφνιάζεστε, δεν είναι κάποιος νέος χυμός που βγήκε στην αγορά. Επιλέξτε μέσα στην εβδομάδα να βράσετε μία μικρή ποσότητα από φασόλια και ύστερα πιείτε το βρασμένο νερό. Ο συγκεκριμένος χυμός θα σας βγάλει άμεσα από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα:

Aιθέριο έλαιο λεβάντας: Εκμεταλλευτείτε τις πολύτιμες ιδιότητές του

Φταρνίστηκε κανείς; 7 φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις το κρύωμα