Hangover o' clock! Και τώρα τι πρέπει να κάνεις για να συνέλθεις άμεσα;

Ερμιόνη Σαρρή
Hangover o' clock! Και τώρα τι πρέπει να κάνεις για να συνέλθεις άμεσα;

Ήπιες και η μέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη!

Σάββατο ήταν και το έριξες (αρκετά) έξω. Η κολλητή σου είχε γενέθλια, χώρισες πριν από ένα 24ωρο, είδες τον πρώην με νέα σύντροφο, ερωτεύτηκες τον barman ή γενικώς είχες διάθεση εχθές το βράδυ. Οι δικαιολογίες που πονά αυτή τη στιγμή το κεφάλι σου και το στομάχι σου είναι χάλια είναι πολλές. Ατύχημα ήταν και έγινε.

Σήμερα λοιπόν υπάρχουν διάφορα steps που πρέπει να ακολουθήσεις για να επιστρέψεις στους κανονικούς σου ρυθμούς. Πριν ξεκινήσεις τις βιαστικές κινήσεις μάθε τα παρακάτω και το hangover θα αποτελεί παρελθόν σε λίγες ώρες.

  • Με το που σηκωθείς από το κρεβάτι πιες ένα ποτήρι δροσερό νερό και μπες κατευθείαν στην... ντουζιέρα. Κάνε μπάνιο με χλιαρό νερό και φρόντισε να κάνεις για τουλάχιστον 5 λεπτάκια μασάζ στο κεφάλι σου (με κυκλικές κινήσεις).
  • Για πρωινό φάε γάλα με μειωμένα λιπαρά, βρώμη, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα.
  • Το μεσημέρι γνέψε θετικά σε μία κοτόσουπα.
  • Ενδιάμεσα των γευμάτων μην ξεχάσεις να πιεις έναν φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι που θα σου χαρίσει την απαραίτητη για τον οργανισμό σου βιταμίνη C.
  • Έχε διαρκώς δίπλα σου ένα μπουκαλάκι με νερό και φρόντιζε να πίνεις ανά τακτά διαστήματα. Στόχος σου θα πρέπει να είναι η κατανάλωση πάνω από 2 λίτρα νερό την ημέρα. Η δυσφορία που νιώθεις θα κάνει φτερά!
  • Μην πιεις ούτε μία γουλιά αλκοόλ σήμερα. Προσοχή, σε βλέπω! (ha ha)

Διάβασε επίσης:

Πες μου τα συμπτώματά σου, να σου πω τι smoothie να πιεις