4 steps για να είσαι υγιής 365 μέρες το χρόνο

Ερμιόνη Σαρρή
4 steps για να είσαι υγιής 365 μέρες το χρόνο

4 resolutions που πρέπει να θέσεις στη ζωή σου από την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη. 

Από Σεπτέμβρη βάλε στόχο την υγεία σου και μην περιμένεις τη νέα χρονιά για να κάνεις μικρές και βασικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Άλλωστε, δεν είναι πολύ δύσκολες και από τις πρώτες κιόλας μέρες που θα αποφασίσεις να τηρήσεις τα παρακάτω 4 steps θα δεις τεράστια διαφορά στη ζωή σου.Και την υγεία σου.

-Πίνε περισσότερο νερό σε καθημερινή βάση. Βάλε δηλαδή ως στόχο τα 8 ποτήρια το λιγότερο. Αν γενικώς, όμως, ξεχνάς να πίνεις νερό, καλό θα ήταν να έχεις πάντα στο γραφείο σου ένα μπουκαλάκι για να το βλέπεις και να θυμάσαι ΤΙ πρέπει να κάνεις. Cheers babe!

-Εμπλούτισε τα πρωινά σου με ένα φρούτο. Οκ, δεν μπορείς να τρως ένα μήλο κατά τη διάρκεια του πρωινού σου γεύματος αλλά μην ξεχνάς να το τρως γύρω στις 10 ή 11 σα σνακ. Ό,τι φρούτο θες εσύ, δε θα σε καταπιέσουμε.

-Κάθε σου βασικό γεύμα πρέπει να συνοδεύεται από λαχανικά. Aka ποτέ δεν πρέπει να τρως μεσημεριανό ή βραδινό χωρίς σαλάτα ή βραστά λαχανικά.

-Πρέπει να γυμνάζεσαι 30 λεπτά την ημέρα. Δε χρειάζεται να τρέχεις σε κάποιο γυμναστήριο αφού και ένα χαλαρό περπάτημα στη γειτονιά είναι... οκ! Μία απόφαση είναι, μη σουφρώνεις τα χείλη.

Δες και αυτό:

Έχει αφόρητη ζέστη και δεν μπορείς να κοιμηθείς; Δες 3 τρόπους για να κάνεις τον καλύτερο ύπνο