Βαρέθηκες τη δίαιτα; Ακολούθησε αυτά τα tips των Γαλλίδων για υγιές σώμα και όχι μόνο

9 SHARES

Γιατί οι Γαλλίδες ξέρουν

Και αφού αποχαιρετίσαμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε και όλα τα οικογενειακά τραπέζια με φαγητό που έφεραν μαζί τους, και που μας άφησαν δύο, μπορεί και τρία κιλά φεύγοντας. Και κάπου στο βάθος του μυαλού σου σκέφτεσαι πως σε λίγους μήνες έρχεται πάλι καλοκαίρι και πως φέτος θέλεις να πετύχεις τον στόχο που δεν κατάφερες πέρυσι.

Τι γίνεται όμως όταν έχεις βαρεθεί τις δίαιτες και τις στερήσεις και θέλεις παράλληλα να έχεις ένα υγιές, όμορφο (και γυμνασμένο) σώμα; Είναι απλό, ακολουθείς τα παρακάτω tips των Γαλλίδων και όλα κυλάνε μόνα τους σωστά και αρμονικά.

Δεν κάνουν υπερβολές

Τι εννοούμε με αυτό; Σε προηγούμενο κείμενο σου είχαμε αναφέρει πως δεν στερούνται πράγματα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τρώνε και πίνουν ανεξέλεγκτα ότι βρίσκουν μπροστά τους. Κάνουν το πρόγραμμα τους από το πρωί και ξέρουν καλά που και σε τι θα ενδώσουν. Για παράδειγμα, όπως η Cindy Bruna ανέφερε στη Vogue: «Αν το βράδυ ξέρει πως θα πιει κρασί, αποφεύγει φρούτα και χυμούς φρούτων κατά τη διάρκεια της ημέρας». Σωστό και έξυπνο.

Ξεκινούν από μικρή ηλικία τις καλές συνήθειες

Θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις μια Γαλλίδα, η οποία δεν θα έχει τη μαμά της ως την καλύτερη influencer όχι μόνο σε θέματα ομορφιάς, αλλά και διατροφής. «Η μαμά μου με δίδαξε τη σημασία του να φροντίζω την επιδερμίδα και το σώμα μου», αναφέρει το μοντέλο Sigrid Agren. Με το να μαθαίνουν να απολαμβάνουν φρέσκα, εποχιακά τρόφιμα σε μικρές μερίδες και να πίνουν πολύ νερό, τα παιδιά των γαλλίδων δημιουργούν αυτές τις συνειδητές διατροφικές συνήθειες από νεαρή ηλικία.

Γνωρίζουν πως το να νιώθεις καλά, είναι πρώτη και σημαντική προτεραιότητα

Στο βιβλίο που έχει γράψει η Mathilde Thomas, ιδρυτής γνωστής εταιρείας καλλυντικών, αναφέρει την έννοια του «no pain, no gain». Υπογραμμίζει πως υπάρχουν παραδείγματα που αναφέρουν πώς άφησαν πολλές κούρες ομορφιάς ή δίαιτες πίσω τους γιατί τις έκαναν να υποφέρουν. Η Mathilde όμως αναφέρει, πως κανένα τελετουργικό ευεξίας δεν έχει νόημα αν σε κάνει να νιώθεις άθλια, και το ίδιο υποστηρίζουν και οι Γαλλίδες. Η ομορφιά είναι κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση, γιατί όταν νιώθεις ωραία, δείχνεις και ωραία. Και αυτό ισχύει και για τις δίαιτες, τις προπονήσεις στο γυμναστήριο κ.ο.κ.

Τι θα έλεγες να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους;

Δες και αυτό: Τα 4 μυστικά των Γαλλίδων για να μένουν σε φόρμα, χωρίς καν να προσπαθήσουν

9 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ