Μουρουνέλαιο: Ποια η διαφορά από τα ιχθυέλαια & πού βοηθά (εικόνες)

7 SHARES

Το μουρουνέλαιο παράγεται από το συκώτι των λευκών ψαριών, όπως της μουρούνας, του μπακαλιάρου, του γάδου κλπ.

Τα ιχθυέλαια από την άλλη, παράγονται από τη σάρκα των λιπαρών ψαριών, όπως είναι ο σολομός, η ρέγκα και η σαρδέλα.

Δείτε αναλυτικά τα οφέλη από την κατανάλωση μουρουνέλαιου:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

7 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ