Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν αρχίσεις να πίνεις νερό με λεμόνι κάθε μέρα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν αρχίσεις να πίνεις νερό με λεμόνι κάθε μέρα;

Το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Σίγουρα δεν ακούς πρώτη φορά για τα οφέλη του λεμονόνερου και το πόσο καλό κάνει στον οργανισμό και στο σώμα σου. Πολλοί είναι αυτοί που προτείνουν να ξεκινάς τη μέρα σου με ένα ζεστό ποτήρι νερό με λεμόνι το πρωί, και υπάρχει λόγος που το λένε. Υπάρχουν 11 λόγοι που θα σε πείσουν να το κάνεις και θα δεις πως είναι ό,τι καλύτερο έκανες ποτέ για το σώμα σου.

Τα λεμόνια είναι μια κύρια πηγή ινών πηκτίνης που είναι απαραίτητη για την καλή υγεία του παχέος εντέρου.. Το πόσιμο νερό θα σε ενυδατώσει, αλλά εάν προσθέσεις μερικές φέτες λεμονιού, θα επιταχύνει τη διαδικασία της εξισορρόπησης των μετάλλων στο σώμα σου.

Επιπλέον τα λεμόνια ως εσπεριδοειδές, είναι γεμάτα με βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά που λειτουργούν μαζί για να σχηματίσουν προστατευτικό αποτέλεσμα κατά του καταρράκτη και του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας.

Περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά, έτσι ώστε να παρατηρήσεις μείωση των κηλίδων και των ρυτίδων και πιο ομαλό, υγιές δέρμα ως αποτέλεσμα των αποτοξινωτικών του οφελών.

Σε τι άλλο όμως μπορεί να σε βοηθήσει το λεμονόνερο; Δες το βίντεο που ακολουθεί και τη gallery παρακάτω και θα μάθεις.Πηγή

DPG Network