Ελαιόλαδο: Λάθη στη χρήση που υπονομεύουν τη διατροφική του αξία (εικόνες)

Το ελαιόλαδο αποτελεί τη βάση της ελληνικής διατροφής και έχει μοναδικά οφέλη για την υγεία, ειδικά της καρδιάς, λόγω των αντιοξειδωτικών και των καλών λιπαρών που περιέχει.

Συχνά όμως κάνουμε λάθη κατά την αγορά, τη συντήρηση και τη χρήση του, με αποτέλεσμα να υπονομεύουμε τη διατροφική του αξία.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες ποια είναι ώστε να τα αποφύγετε στο μέλλον:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ