Εποχικές ιώσεις: 3 βήματα για να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας όλο τον χειμώνα!

Εποχικές ιώσεις: 3 βήματα για να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας όλο τον χειμώνα!

Η υγιεινή διατροφή είναι το κλειδί και για το ενισχυμένο ανοσοποιητικό.

Με τα πρώτα κρύα ξεκινά συνήθως και η εποχή των ιώσεων, που μαζί με τα κρυολογήματα, σε ταλαιπωρούν όλο τον χειμώνα. Φέτος ειδικά, κάθε σύμπτωμα, σε στρεσάρει ακόμα περισσότερο, λόγω και της πανδημίας. Είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου ώστε να ενισχύσεις όσο μπορείς το ανοσοποιητικό σου. Δες παρακάτω τα 3 βήματα για να έχεις έναν γερό και υγιή οργανισμό!

  1. Υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή

Η υγιεινή διατροφή είναι το κλειδί και για το ενισχυμένο ανοσοποιητικό. Τι πρέπει να κάνεις; Να ρίξεις βάρος σε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C, όπως είναι τα πορτοκάλια, το ακτινίδιο, ο ανανάς, οι χρωματιστές πιπεριές και ο μαϊντανός. Γενικά τα φρούτα μπορούν να σε βοηθήσουν, καθώς περιέχουν πολλές χρήσιμες βιταμίνες και ένζυμα. Να προτιμάς επίσης τα λαχανικά και να τα εντάξεις στο καθημερινό σου διαιτολόγιο, διότι και αυτά είναι εξίσου ισχυρή πηγή βιταμινών. Κάποια λαχανικά του φθινοπώρου που είναι πλούσια σε βιταμίνες και αξίζει να εντάξεις στο καθημερινό σου μενού είναι το σπανάκι, το λάχανο, το μπρόκολο, το ραπανάκι και το κουνουπίδι. Όσο για την ισορροπία, βοηθάει στο να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ καλό είναι να επιμείνεις στη δύναμη που σου προσφέρουν οι υπερτροφές (π.χ. σκόρδο, κανέλα), αλλά και στις αγνές τροφές που δεν περιέχουν κορεσμένα λιπαρά και πολλά συντηρητικά.

  1. Θωράκισε το ανοσοποιητικό σου με τη δύναμη των υπερτροφών!

Για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα όμως, πρέπει να συμπληρώσεις τη διατροφή σου με τα κατάλληλα προϊόντα, τα καλύτερα της φύσης: Τα προϊόντα SUPERFOODS για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, σε βοηθούν να κάνεις αυτό ακριβώς, να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με τη δύναμη των υπερτροφών. Διότι ναι μεν, το πορτοκάλι είναι πηγή βιταμίνης C, όμως γνωρίζεις ότι το Ιπποφαές, βασικό συστατικό του SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ + PAPAYA, περιέχει βιταμίνη C και συνολικά 190 θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό σου; Σε συνδυασμό με την Papaya, το τροπικό φρούτο που είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο ανοσοποιητικό σύστημα, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για τη θωράκιση του οργανισμού σου!

Αντίστοιχα, το SUPERFOODS ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ x3, που περιέχει και τα τρία είδη του φυτού Echinacea, από το οποίο προέρχονται διαφορετικών ειδών πολυφαινόλες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σου, αλλά και μειώνει τα συμπτώματα και τη διάρκεια ενός κοινού κρυολογήματος. Μην ξεχνάμε τον SUPERFOODS ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ, με τη μοναδική τροφή της βασίλισσας μέλισσας που είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτεΐνες, σάκχαρα και λιπαρά οξέα, αλλά και την υπερτροφή SUPERFOODS SAMBUCUS, που παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, χάρη στις ανθοκυανίνες και άλλα φλαβονοειδή που περιέχει, του οποίου η ευεργετική δράση για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού ήταν γνωστή από την αρχαιότητα.

arxaiothta
  1. Τακτική άσκηση

Η σωστή διατροφή, η δύναμη των υπερτροφών και η τακτική άσκηση είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να δυναμώσεις τον οργανισμό σου, ώστε να είσαι super δυνατή!

Τα προϊόντα SUPERFOODS διατίθενται στα φαρμακεία.

farmakeia