Δείξε μου το χαρακτήρα σου να σου πω τι επιδερμίδα έχεις

Δείξε μου το χαρακτήρα σου να σου πω τι επιδερμίδα έχεις

Τελικά το δέρμα μας έχει νοημοσύνη.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η επιδερμίδα επηρεάζεται εκτός από τους υπόλοιπους παράγοντες και από την προσωπικότητα. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, οι τύποι δέρματος που αποκαλύφθηκαν είναι, «ο δραστήριος προνοητικός», «ο αναλυτικός στοχαστής», «ο ανήσυχος αναζητητής», «ο συναισθηματικός υποστηρικτής» και «ο εσωστρεφής ηθικολόγος».

Οι πιο διαδεδομένοι τύποι επιδερμίδας είναι οι δραστήριοι προνοητικοί και οι αναλυτικοί στοχαστές. Οι δραστήριοι προνοητικοί είναι πολύ ενεργητικοί έχουν λιπαρή επιδερμίδα και αποπνέουν ερωτισμό.

Οι "αναλυτικοί στοχαστές" είναι πνευματικοί άνθρωποι. Πρόκειται για ανθρώπους εσωστρεφείς με κανονική επιδερμίδα. Οι "ανήσυχοι αναζητητές" είναι άνθρωποι ανήσυχοι που συχνά παρουσιάζουν σμίγμα και σπυράκια, ενώ οι συναισθηματικοί υποστηρικτές είναι άνθρωποι χαρούμενοι και ζωντανοί που εμφανίζουν πολλές αλλεργίες και ευαισθησίες στο δέρμα τους.

Τέλος, οι "εσωστρεφείς ηθικολόγοι" είναι άνθρωποι που αρέσκονται να σχολιάζουν, έχουν αδύναμη προσωπικότητα και χλωμή επιδερμίδα.

Με αυτήν την έρευνα, οι επιστήμονες αποδεικνύουν πως η επιδερμίδα έχει συναισθηματική νοημοσύνη και καταγράφει μήμες τις οποίες και αποτυπώνει. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό!