Απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα μια για πάντα με θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας

Απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα μια για πάντα με θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας

Το εξειδικευμένο ιατρείο του κου Φλώρου παρέχει μια σειρά μοναδικών προσφορών μόνιμης αποτρίχωσης στις αναγνώστριες του Queen.gr, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές με θεαματικά αποτελέσματα. 

Θέλετε μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης, ώστε να απαλλαγείτε μια και καλή από τις εκνευριστικές τρίχες με ασφαλή και ικανοποιητικό τρόπο, και να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή; Το ιατρείο του κου Φλώρου μπορεί να σας εγγυηθεί όλα τα παραπάνω, με ιατρικά Laser τελευταίας γενιάς που παράγουν παλμούς υψηλής ενέργειας – τα οποία διαπερνούν την επιδερμίδα και απορροφώνται επιλεκτικά από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης (dynamic cooling device - DCD) παρέχοντας τοπική αναισθησία και κάνοντας τη θεραπεία αποτελεσματική και ανώδυνη.

Εναλλακτικά και ιδίως για μεγάλες επιφάνειες, ένα νέου τύπου σύστημα είναι διαθέσιμο, το οποίο και χρησιμοποιεί μια ακόμα πιο ανώδυνη εφαρμογή το Pneumatic Skin Flattening – PSF, προσφέροντας το μέγιστο της ταχύτητας και άνεσης ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Συνιστάται να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο πριν και μετά τη θεραπεία, το ξάνοιγμα χρώματος της τρίχας καθώς και η αποτρίχωση με κερί για 4 έως 6 εβδομάδες πριν τη θεραπεία.

Η χρονική διάρκεια της θεραπείας είναι από 5 έως και 45 λεπτά ανάλογα με την έκταση της περιοχής προς θεραπεία. Συνήθως, απαιτούνται από 3 έως και 8 συνεδρίες ανάλογα του σημείου προς αποτρίχωση.

Για τις φίλες του Queen.gr παρέχονται οι ακόλουθες προσφορές για laser αποτρίχωσης στο ιατρείο του κου Φλώρου:

  • Άνω χείλος 25€
  • Μασχάλη 35€
  • Άνω άκρα 70€
  • Μπικίνι 35€
  • Μηροί 70€
  • Κνήμες 50€


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Κωνσταντίνου Φλώρου.

DPG Network