Φιληθείτε, κάνει καλό!

Φιληθείτε, κάνει καλό!

Πώς ο οργανισμός μας ωφελείται από τα φιλιά με τον αγαπημένο μας

Ξεχάστε την σωστή διατροφή, το καθημερινό περπάτημα και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού. Τίποτα δεν ωφελεί τον οργανισμό μας τόσο, όσο τα φιλιά με τον αγαπημένο μας! Προμηθευτείτε με μέντες για δροσερή αναπνοή, και δείτε γιατί κάθε φιλί μας κάνει λίγο πιο υγιείς και πολύ πιο όμορφες!

1) Είναι χαλαρωτικά

Δεν έχετε χρόνο για να παρακολουθήσετε το μάθημα της yogaσας; Σύμφωνα με έρευνα του 2009, τα προκαταρκτικά με τον σύντροφό μας, βοηθούν στη μείωση των επιπέδων του στρες. Ακόμα, αυξάνει τα επίπεδα των ενδορφινών στον οργανισμό, που είναι κάτι σαν το φυσικό «ναρκωτικό» που μας κάνει πιο χαρούμενους.

2) Ενισχύουν το ανοσοποιητικό

Αν, για παράδειγμα, υποφέρετε από αλλεργίες, τίποτα δεν θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αφού μπορεί μεν το στόμα του κάθε ανθρώπου να είναι γεμάτο μικρόβια, αλλά αυτά μας κάνουν και πιο ανθεκτικούς απέναντι στις ασθένειες.

3) Ρίχνουν την πίεση

Είναι αποδεδειγμένο ότι μειώνουν τα επίπεδα της κορτιζόλης, η οποία είναι υπεύθυνη για την υψηλή αρτηριακή πίεση.

4) Καίνε θερμίδες

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς οι ίδιες θερμίδες με αυτές που θα κάψετε στο γυμναστήριο, αλλά 60- 80 θερμίδες λιγότερες την ώρα, που μάλιστα περνάτε και καλά, δεν είναι καθόλου άσχημα.

5) Γυμνάζουν τους μύες του προσώπου

Ξεχάστε λίφτινγκ και μασάζ, αφού φιλώντας τον αγαπημένο μας γυμνάζουμε αποτελεσματικά κάθε μυ στο πρόσωπο και το στόμα μας. Με λίγα λόγια, αντίο botox!

Διαβάστε ακόμα:

Κρυολόγημα: Οφείλεται στις χαμηλές θερμοκρασίες του Χειμώνα;

Εσείς θα κάνατε σεξ με κάποιον που έχει σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα;