Πώς να πετύχεις εύκολα μόνη σου τα πιο γιορτινά look των ημερών

Πώς να πετύχεις εύκολα μόνη σου τα πιο γιορτινά look των ημερών

Ακολουθώντας μερικές από τις παρακάτω συμβουλές, θα ανακηρυχθείς και επίσημα στη φετινή X-mas Queen!

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μόλις πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών η διάθεσή σου αλλάζει ως διά μαγείας! Λες και σε έχει «ακουμπήσει» κάποιο μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά μαζί με την ατμόσφαιρα της πόλης μεταμορφώνεσαι και εσύ. Έχεις αστείρευτη όρεξη να βολτάρεις στην πόλη, να συναντηθείς με φίλους μετά το γραφείο και να κάνεις σχέδια για τις μέρες που έρχονται. Όλη αυτή η αισιοδοξία που πηγάζει από μέσα σου αντανακλά τον καλύτερο εαυτό σου και σε κάνει ακαταμάχητη! Ναι, τα Χριστούγεννα είναι αποδεδειγμένα η αγαπημένη σου περίοδος και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ακριβώς για αυτό, φροντίσαμε να καταγράψουμε για σένα μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να ταιριάξεις ακόμη καλύτερα με τη γιορτινή ατμόσφαιρά των ημερών που τόσο σου «πάει». Ακολουθώντας μερικές από τις παρακάτω συμβουλές, θα ανακηρυχθείς και επίσημα στη φετινή X-mas Queen!

  1. Κάνε μία «ανατροπή» στο look σου

Αν τα μαλλιά σου σχηματίζουν πλούσιες μπούκλες είναι η κατάλληλη στιγμή να τους κάνεις ένα καλό ίσιωμα. Αν πάλι είναι ίσια, μπορείς να τα κάνεις υπέροχες μπούκλες. Όπως και να ‘χει η αγορά είναι γεμάτη από συσκευές που θα σε βοηθήσουν να «ξεφύγεις» λίγο από τα συνηθισμένα. Γιορτές είναι. Αν δεν κάνεις τώρα στο τέλος της χρονιάς την μεγάλη «ανατροπή», πότε θα την κάνεις;

  1. Σκόρπισε διακριτικά τη… λάμψη σου

Είσαι ένα κορίτσι «φωτεινό» από κάθε άποψη. Καιρός λοιπόν να εκφράσεις αυτή την λάμψη. Πώς; Μα φυσικά εμπλουτίζοντας τα look σου με τη λαμπερή και γιορτινή πινελιά κάποιου φινετσάτου κοσμήματος που θα αναδεικνύει συγχρόνως και την πιο θηλυκή πλευρά σου. Γενικά, προσπάθησε να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες επιλέγοντας μία πιο glam σκιά ματιών, ένα πιο εκκεντρικό μανικιούρ ακόμη και ένα ζευγάρι καλτσάκια με πέρλες ή στραφταλιζέ λεπτομέρειες.

  1. «Ντύσου» τη γιορτινή σου διάθεση

Οι μέρες των γιορτών αλλά και αυτές λίγο πριν, είναι η ιδανική περίοδος να φορέσεις ό,τι πιο φαντασμαγορικό έχεις στα συρτάρια σου χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί να φανείς άκυρη ή overdressed. Για παράδειγμα, μία τούλινη φούστα με ένα πλεκτό πουλόβερ, είναι ένα γιορτινό και ασφαλές look που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και στο γραφείο και στα after work drinks με τα κορίτσια