Tips για να ετοιμάσεις το τέλειο ρεβεγιόν στο σπίτι!

Tips για να ετοιμάσεις το τέλειο ρεβεγιόν στο σπίτι!

Αν φέτος για σένα ήταν η «μεγάλη» χρονιά που κατάφερες να εγκαταλείψεις το πατρικό σου και να νοικιάσεις ένα σπίτι μόνη σου, τότε τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος για να γιορτάσεις αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή σου. Οργανώνοντας το τέλειο «σπιτικό» ρεβεγιόν, θα είσαι σε θέση να μοιραστείς τη χαρά σου με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αν η προετοιμασία ενός ρεβεγιόν σε τρομοκρατεί και μόνο στην ιδέα... Εμείς είμαστε εδώ! Η πρώτη φορά, φίλη μου, είναι πάντα δύσκολη και επειδή κάποια στιγμή στο παρελθόν βρεθήκαμε ακριβώς στην ίδια θέση με σένα, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα από «δοκιμασμένα» tips, που θα σε ανακηρύξουν στην πιο φιλόξενη οικοδέσποινα για τη χρονιά που αφήνουμε πίσω.

Christmas is all around!

Στην αγορά μπορείς να βρεις αμέτρητα στολίδια για να κοσμήσεις με αυτά το εορταστικό τραπέζι, τους χώρους του σπιτιού και να δημιουργήσεις την πιο X-Mas ατμόσφαιρα. Αν θες να «γλιτώσεις» χρήματα υπάρχουν αμέτρητες ιδέες στο διαδίκτυο που μπορούν να σε εμπνεύσουν και να δημιουργήσεις τη δική σου DIY X-Mas διακόσμηση. Κανείς δεν θα πιστεύει πως όλα αυτά τα ετοίμασες μόνη σου! Φυσικά, μην παραλείψεις να προσθέσεις στο χώρο τον κατάλληλο «χαμηλό» φωτισμό και τα απαραίτητα κόκκινα κεριά.

revegion1

«Music makes the people come together»

Ή τουλάχιστον έτσι έλεγε η Madonna πίσω στο 2000 και ποιοι είμαστε εμείς για να την αμφισβητήσουμε; Το αμέσως επόμενο πράγμα στο οποίο πρέπει να δώσεις τεράστια σημασία μετά το φαγητό, είναι σίγουρα η μουσική. Αν δεν έχεις κάποιον επαγγελματία ή έστω ερασιτέχνη dj στην παρέα, θα πρέπει εσύ να ετοιμάσεις την playlist που θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους σου. Αν βέβαια δεν διαθέτεις κάποιο μέσο αναπαραγωγής αντάξιο της «μεγάλης» βραδιάς που σχεδιάζεις, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε δύο καλές εναλλακτικές.

  1. Να κάνεις μία επένδυση και για το ρεβεγιόν αλλά και για το σπίτι σου, αγοράζοντας ένα καλό HiFi, όπως το Micro HiFi της F&U, που δεν υποστηρίζει μόνο αρχεία μουσικής από USB, αλλά παίζει DVD και έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

  2. Να επιλέξεις ένα Soundbar με άψογο design που θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του σπιτιού σου και με το δυνατό του μπάσο τον ήχο που αναπαράγει. Μέσω του Bluetooth θα σου επιτρέπει να μαγειρεύεις, να σερβίρεις και να αλλάζεις κομμάτια ταυτόχρονα. Το LG SK1 είναι η λύση για κάθε multitasking οικοδέσποινα.

revegion2

Dinner time!

Το «τι» θα επιλέξεις να συμπεριλάβεις στο τραπέζι του ρεβεγιόν έχει να κάνει με τα άτομα που θα αποφασίσεις να υποδεχτείς. Παρατηρώντας τη λίστα με τους καλεσμένους προσπάθησε να θυμηθείς τι αρέσει στον καθένα, αν υπάρχει κάποιος χορτοφάγος στην παρέα και φρόντισε να τους ευχαριστήσεις όλους. Μην ξεχνάς πως δεν είναι κακό να ζητήσεις από τα κοντινά σου άτομα να φέρουν και εκείνα από μία πιατέλα με το αγαπημένο τους φαγητό. Αν το μαγείρεμα δεν είναι το φόρτε σου, απόφυγε τις πολύπλοκες συνταγές και δημιούργησε finger food εδέσματα για να... γλύφουν τα δάχτυλά τους. Κάλεσε την πιο masterchef φίλη που έχεις (ή τη μαμά σου), βάλε γιορτινά κομμάτια να παίζουν δυνατά στο φόντο από το JBL GO 2 ηχείο που έχεις πάντα στην τσάντα σου και ετοιμαστείτε για ένα τρελό πάρτι στην κουζίνα!

revegion3

Θα φάτε και θα πείτε και ένα τραγούδι!

Αν οι καλεσμένοι σου δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, ένας είναι ο τρόπος να «σπάσεις» εύκολα τον πάγο. Προσθέτοντας ένα μικρόφωνο στη μέση της βραδιάς για ατελείωτο παιχνίδι karaoke! Αν δεν διαθέτεις κάποιο ανάλογο σύστημα, το Akai ABTS-808L είναι το ηχείο-επένδυση που πρέπει να αποκτήσεις για τις «μαζώξεις» που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Εκτός από ποιοτικό και καθαρό ήχο, διαθέτει LED φωτισμό που παραπέμπει σε παλιά ντισκοτέκ και θα ενισχύσει την karaoke εμπειρία σας. Η συσκευασία του περιλαμβάνει επίσης το απαραίτητο μικρόφωνο που όλο το βράδυ θα πηγαίνει από χέρι σε χέρι. Μην παραλείψεις μόνο να ετοιμάσεις μία λίστα με τα ανάλογα χριστουγεννιάτικα κομμάτια που δεν χορταίνουμε να ακούμε και να τραγουδάμε κάθε χρόνο!

revegion4

Πες «ευχαριστώ»

Μέχρι το τέλος της βραδιάς σίγουρα θα έχεις κουραστεί αρκετά ωστόσο, μην αφήσεις την κούραση να ανατρέψει το χαρούμενο κλίμα. Συνόδευε τους καλεσμένους σου μέχρι την πόρτα με το ίδιο χαμόγελο που τους υποδέχτηκες όταν μπήκαν. Καθώς φεύγουν, ευχαρίστησέ τους που ήρθαν και χάρισέ τους μαζί με μία «ζεστή» αγκαλιά, ένα μικρό, συμβολικό, αλλά χρηστικό δώρο. Τι θα έλεγες για ένα οικονομικό ζευγάρι ακουστικά; Οι «ψείρες» της Sony διαθέτουν πανίσχυρο μπάσο για ακόμη πιο ισχυρή αναπαραγωγή και βύσμα που ταιριάζει με όλες τις ψηφιακές συσκευές. Ποιος δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι;

Σε κάθε περίπτωση, μία βόλτα σε κάποιο κατάστημα του Κωτσόβολου θα σε πείσει πως η οργάνωση ενός γιορτινού ρεβεγιόν δεν είναι τόσο ακατόρθωτη όσο νομίζεις. Εκεί θα βρεις όλα τα σύγχρονα σύνεργα που χρειάζεται απαραίτητα να έχει μία οικοδέσποινα σπίτι της!