Έτσι θα περιποιηθείς τον αγαπημένο σου τα Χριστούγεννα!

Έτσι θα περιποιηθείς τον αγαπημένο σου τα Χριστούγεννα!

Αν δεν γνωρίζεις την απάντηση, καλύτερα να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί παρακάτω. Μας ευχαριστείς αργότερα!

Δεν έχει καμία σημασία αν πρόκειται για το μπαμπά, τον αδερφό, τον κολλητό ή τον έρωτα της ζωής σου, η αγορά ενός χριστουγεννιάτικου δώρου από μία γυναίκα για έναν άντρα, είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή. Εκτός, βέβαια, εάν έχεις φροντίσει αυτή η επιλογή να του είναι... απαραίτητη. Και σε ρωτώ φίλη μου: «Τι είναι απαραίτητο για έναν άντρα;». Αν δεν γνωρίζεις την απάντηση, καλύτερα να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί παρακάτω. Μας ευχαριστείς αργότερα!

Ο αδερφός σου είναι λάτρης των Star Wars;

Αν ο μικρός σου αδερφός ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει Τζεντάι, να έχει δάσκαλο τον Όμπι Ουάν Κενόμπι και δεν είχε μάτια για κανένα κορίτσι εκτός από την πριγκίπισσα Λέια, έχουμε να σου προτείνουμε το δώρο που θα τον ξετρελάνει. Η συλλεκτική ξυριστική μηχανή Philips SW7700/67 Star Wars είναι το απόλυτο gadget ανδρικής περιποίησης που έλειπε από το ντουλάπι του μπάνιου του. Διαθέτει το V-Track Pro με 72 αυτοακονιζόμενες λεπίδες που προσφέρουν βαθύ και τέλειο ξύρισμα, ακόμη και σε γένια τριών ημερών, χωρίς να προκαλούν κανέναν ερεθισμό. Επιπλέον, είναι στο χέρι του αν θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν ξυρίσματος ή όχι καθώς το κάλυμμα Aquatec, ενδείκνυται και για τα δύο!

dyoooo

Ο κολλητός σου... τρέχει και δεν φτάνει;

Ο δραστήριος κολλητός σου παραπονιέται πως οι έντονοι ρυθμοί στο γραφείο και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν του επιτρέπουν να περιποιηθεί τον εαυτό του, όσο θα ήθελε; Μία καλή φίλη, όπως εσύ, πρέπει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημά του! Αυτό θα το κάνεις χαρίζοντάς του ένα εύχρηστο και «γρήγορο» αξεσουάρ περιποίησης που δεν θα του «τρώει» κι άλλο από τον περιορισμένο πολύτιμο χρόνο του. Σου προτείνουμε λοιπόν την κουρευτική μηχανή HC919 Podium από τη σειρά Ducati by Imetec για όσους αγαπούν τις υψηλές ταχύτητες! Οι λάμες από τεχνολογία Acute Angles που διαθέτει είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιλέγοντας στις ρυθμίσεις την ένδειξη «Sport», θα έχει το πιο γρήγορο και άψογο αποτέλεσμα.

apotelsma

Ο σύντροφός σου... παίζει μπάλα;

Αν ο αγαπημένος σου ασχολείται με τον αθλητισμό και η τριχοφυΐα στα πόδια του δημιουργεί πρόβλημα με τους τραυματισμούς, πρέπει να επιλέξεις ένα πλούσιο σετ περιποίησης που εκτός από το κεφάλι του, θα φροντίσει να απαλλάξει και το υπόλοιπο σώμα από τις τρίχες. Η σειρά της Imetec με την υπογραφή της Ducati περιλαμβάνει την καινοτόμα κοπτική μηχανή GK818 Race που διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την περιποίησή του από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

nyxia

Θες για το μπαμπά σου το καλύτερο;

Από όταν ήσουν παιδί θυμάσαι το μπαμπά σου να ξυρίζεται κάθε πρωί πριν φύγει για το γραφείο, αλλά πλέον έχει βαρεθεί να περνάει τις πολλές ώρες που χρειάζεται μπροστά από τον καθρέφτη για να πετύχει το ακριβές επιθυμητό αποτέλεσμα; Ήρθε η ώρα, φίλη μου, να τον απαλλάξεις από το look του... ναυαγού που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια. Χάρη στη νέα ξυριστική μηχανή της Philips Οne Blade Pro ο μπαμπάς σου θα μπορεί να δημιουργεί τις καθαρές και ίσιες γραμμές που χαρακτήριζαν πάντα το πρόσωπό του. Η συγκεκριμένη κινείται με 200 κινήσεις το δευτερόλεπτό, ενώ διαθέτει διπλό σύστημα προστασίας (λεία επιφάνεια και στρογγυλεμένες άκρες) για να χαρίζει το πιο άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

8888

Τώρα που ξέρεις τι είναι αυτό που χρειάζεται ο άντρας της ζωής σου, μπορείς να πας μία βόλτα από τον Κωτσόβολο και να επιλέξεις μία από τις αμέτρητες επιλογές που σου δίνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια επιλογή και να κάνεις, ο αγαπημένος σου θα μείνει έκπληκτος από το γιορτινό «πακέτο» που υπάρχει για εκείνον κάτω από το δέντρο.