Αυτά είναι τα δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε tech lover!

Αυτά είναι τα δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε tech lover!

Αν το κινητό σου διαθέτει ακόμη πλήκτρα και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το ποιο είναι το δώρο που μπορεί να ενθουσιάσει έναν tech lover, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και κράτα σημειώσεις!

Tech lovers: Συλλέκτες και παρατηρητές της εξέλιξης. Κάθε παρέα έχει έναν -τουλάχιστον. Είναι εκείνοι που έχουν τo πιο «έξυπνο» smartphone από τους υπόλοιπους, που γνωρίζουν ποια είναι για αυτό το μήνα η πιο must εφαρμογή, εκείνοι στους οποίους απευθύνεσαι όταν ο υπολογιστής σου είναι ένα βήμα πριν την «μπλε οθόνη». Χωρίς τις γνώσεις και τις οδηγίες τους, δεν ξέρεις πώς θα τα έβγαζες πέρα με όλα αυτά τα μαραφέτια. Ακριβώς επειδή χάρη σε αυτούς καταφέρνεις και παραμένεις «μέσα» στα πράγματα, τα Χριστούγεννα είναι μία καλή αφορμή για να τους το ανταποδώσεις, προσθέτοντάς τους στη λίστα με τα γιορτινά δώρα.

Αν το κινητό σου διαθέτει ακόμη πλήκτρα και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το ποιο είναι το δώρο που μπορεί να ενθουσιάσει έναν tech lover, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και κράτα σημειώσεις!

Χάρισέ του ένα τεχνολογικό «κόσμημα»

Οι περισσότεροι tech lovers εκτός από την προηγμένη τεχνολογία έχουν μία ακόμη λατρεία, το σύγχρονο design. Αυτή τη στιγμή το πιο καλαίσθητο tablet που θα βρεις στην αγορά είναι το Huawei MediaPad M5 lite. Η μεταλλική συσκευή της Huawei είναι κομψά σχεδιασμένη και συνθέτει ένα «κατόρθωμα» απόλυτης αισθητικής και εργονομίας. Παράγει τον πιο τελειοποιημένο ήχο που έχεις ακούσει και η 10,1 ιντσών οθόνη αποτυπώνει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν είναι ένα ακόμη tablet, είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για το meeting κάθε επαγγελματία tech lover.

6666

Όταν η τεχνολογία «ενισχύει» την πραγματικότητα

Αυτό που πραγματικά αναζητά μέσω της τεχνολογίας ένας tech lover, είναι να μπορέσει να «ενισχύσει» την πραγματικότητα. Να έχει μία πιο εύκολη και «εύχρηστη» καθημερινότητα, χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνει έκπτωση στην αίσθηση της εμπειρίας. Ακριβώς για αυτό η Apple, στο καινοτόμο μοντέλο iPhone XR, προσθέτει το A12 Bionic, εντείνοντας την απόδοση και αναπόφευκτα τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης αντιλαμβάνεται τον ήχο, την εικόνα, ακόμα και την ίδια την πραγματικότητα.

11118888

Για να έχει την τεχνολογία πάντα και παντού

Όλα τα «σύνεργα» ενός tech lover είναι για αυτόν προεκτάσεις του εαυτού του. Δεν μπορεί να ζήσει δευτερόλεπτο μακριά από την τεχνολογία και ψάχνει διαρκώς τρόπους να εμπλουτίσει την καθημερινότητα με tech «πινελιές». Αν θες να κάνεις ένα πραγματικά καλό δώρο στον tech lover φίλο σου, φρόντισε να είναι κάτι που θα μπορεί να το κουβαλάει συνεχώς μαζί του. Κάτι ας πούμε σαν το Mi Laptop Air 13.3" της Xiaomi! Το ελαφρύ και ταυτόχρονα συμπαγές σώμα του, θα του επιτρέπουν να το έχει όλη μέρα στο back pack, χωρίς να αισθάνεται το παραμικρό βάρος. Αν μάλιστα εκτός από... ορκισμένος tech lover είναι και ο πιο pro gamer, η ανεξάρτητη κάρτα γραφικών GeForce MX150 απογειώνει την εμπειρία του gaming σε επίπεδα που ένα απλό laptop ποτέ δεν θα φτάσει.

4444

Για να μην «ξεμένει» ποτέ

Ο «εχθρός» κάθε tech lover είναι η κόκκινη ένδειξη που τον ενημερώνει ότι «ξεμένει» από μπαταρία. Νιώθει αυτόματα σαν να μην υπάρχει οξυγόνο. Ακριβώς για αυτό κάθε tech lover φροντίζει να έχει πάντα ένα powerbank στο αυτοκίνητο ή την τσάντα του. Το Intenso S10000 είναι ο πιο αξιόπιστος «σύμμαχος» για εκείνον και τη συσκευή του. Διαθέτει χωρητικότητα 10000 mAh και «ταιριάζει» με όλα, από ένα tablet, μέχρι μία φωτογραφική μηχανή ή ένα GPS. Κάθε φορά που το κινητό του είναι έτοιμο να τον «εγκαταλείψει», το δώρο σου θα τον βγάζει από τη δύσκολη θέση.

7777

Φορητό «θησαυροφυλάκιο»

Όπως ένας λάτρης της μόδας έχει ντουλάπες γεμάτες ρούχα, έτσι και ένας λάτρης της τεχνολογίας χρειάζεται τη δική του ψηφιακή «ντουλάπα», το δικό του «θησαυροφυλάκιο». Είναι το μέρος που φυλάει όλα αυτά τα αρχεία -εικόνες, ταινίες, μουσική, βίντεο- από όλες τις συσκευές που χρησιμοποιεί. Για αυτό κάθε tech lover που σέβεται τον εαυτό του διαθέτει τουλάχιστον έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ένας όμως ποτέ δεν είναι αρκετός! Για αυτό, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Canvio Basics 1TB 2.5 της Toshiba είναι το δώρο που θα τον ενθουσιάσει. Ο λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός του και οι μικρές του διαστάσεις είναι τα χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Με αυτόν θα έχει πάντα μαζί του ό,τι χρειάζεται!

xreiazetai

Extra tip: Για μικρότερες «μεταφορές» από το tablet, τον υπολογιστή, το κινητό κατευθείαν στην τηλεόραση, το Chromecast 3rd Generation είναι το μικροσκοπικό gadget με τις μεγαλύτερες δυνατότητες. Συνδέεται με οποιαδήποτε HDMI θύρα και μπορεί να κάνει streaming από το διαδίκτυο στην τηλεόραση. Με άλλα λόγια ό,τι βλέπει στη μικρή οθόνη, θα το βλέπει και στη μεγάλη χωρίς να αγχώνεται αν «φτάνει» το καλώδιο.