Τι να πάρεις στους gamer φίλους σου αυτές τις γιορτές!

Τι να πάρεις στους gamer φίλους σου αυτές τις γιορτές!

Για να διατηρήσεις σταθερή τη σχέση σου με τη γυμναστική

Όλοι μας έχουμε αυτούς τους φίλους που δεν μεγάλωσαν ποτέ και παρέμειναν πάντα… παιδιά. Ναι, στους nerd gamers που υπάρχουν σε κάθε παρέα αναφέρομαι. Αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα που τα παρακαλούμε κάθε Σάββατο να «ξεκουνήσουν» από το σπίτι, όλο μας λένε πως θα έρθουν μόλις περάσουν την πίστα και τους έχουμε περιμένει ατελείωτες ώρες μπροστά από μία οθόνη ελπίζοντας πως στον επόμενο γύρο θα κερδίσουν τον... ορκισμένο εχθρό.

Ακριβώς επειδή όλοι έχουμε έναν τέτοιο φίλο στον περίγυρό μας, άρα αναπόφευκτα και στη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα, παρακάτω ακολουθούν μερικές προτάσεις για όλους εμάς, που δεν έχουμε… ιδέα ποιο είναι το δώρο που πραγματικά θα τους κάνει ευτυχισμένους. Αν το αγόρι, ο κολλητός ή το αδερφάκι σου, είναι ένας από αυτούς, κράτα σημειώσεις φίλη μου. Θα σου χρειαστούν.

Το «μαγικό» κουτί

Στη γλώσσα των gamers δεν είναι άλλο από το Xbox φυσικά! Η κονσόλα για έναν gamer είναι ό,τι το πιο «ιερό». Αν ο αδερφός σου λοιπόν παραπονιέται πως αυτό το μαραφέτι πάλιωσε για τα υπερσύγχρονα γούστα του, καιρός να κάνεις κάτι για αυτό! Χάρισέ του φέτος τα Χριστούγεννα το Xbox One S 1TB, με τον jaguar επεξεργαστή, τα πιο high definition γραφικά και 1ΤΒ «απεριόριστη» χωρητικότητα. Το περιπετειώδες Shadow of the Tomb Raider που το συνοδεύει, θα γίνει το νέο του κόλλημα.

klollhma

Το «κουτί» που όλοι αγαπήσαμε

Και μόνο στη θέα του, ένας πραγματικά γνήσιος gamer θα δάκρυζε από συγκίνηση. Αν έχεις έναν κολλητό που θυμάσαι να σε κερδίζει στο Playstation από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, ξέρουμε ποιο είναι το δώρο που θα τον αφήσει πραγματικά «άφωνο». Μα φυσικά η πιο παλιά και αγαπημένη κονσόλα όλων των εποχών. Το PlayStation Classic, θυμίζει το πρώτο PlayStation με τη διαφορά πως είναι λίγο μικρότερο σε μέγεθος. Επιπλέον, διαθέτει 20 προεγκατεστημένους κλασικούς τίτλους που δεν βαρεθήκαμε ποτέ να παίζουμε όπως το Tekken 3, το Final Fantasy VII, το Jumping Flash! και το R4: Ridge Racer Type 4. Εμείς βέβαια, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως η Sony έχει πάει την εμπειρία του gaming πολύ παραπέρα από εκεί που την άφησες. Το νέο Sony PS4 με τον Dolby Digital ήχο, τα καθηλωτικά υψηλής ποιότητας γραφικά και το μοντέρνο design, συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία gaming για κάθε παίχτη.

paizthhh

Για ακόμη πιο «ζωντανές» εμπειρίες

Αν μερικές φορές βλέπεις το αγόρι σου να παίζει με πάθος και νιώθεις ότι θα «βουτήξει» στην οθόνη, ξέρουμε ποιο είναι το δώρο που θα τον ξετρελάνει! Μα φυσικά μία οθόνη που θα του επιτρέπει να «ζει» την κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Το εύχρηστο monitor LG 29WK500-P Ultrawide, προσφέρει τη μεγαλύτερη επιφάνεια απεικόνισης για πολλαπλές χρήσεις, εκπληκτική ακρίβεια χρωμάτων και ακόμη πιο ευκρινή κίνηση στα παιχνίδια δράσης που ο καλός σου συνηθίζει να παίζει.

paixthhhh

Το απόλυτο... εργαλείο

Αν υπάρχει κάτι που καθορίζει τη μοίρα ενός gamer, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το κατάλληλο πληκτρολόγιο. Για να βγει νικητής, πρέπει να διαθέτει και το ανάλογο «οπλοστάσιο». Για να βοηθήσεις στον αγώνα του gamer φίλου σου ενάντια στον εχθρό, χάρισέ του το Coolermaster Devastator III RGB. Πρόκειται για ένα full-sized πληκτρολόγιο με custom membrane διακόπτες και multimedia πλήκτρα. Έχει βελτιωμένο tactile feedback και δυνατότητα αλλαγής χρώματος του backlight. Μην απορήσεις αν αρχίσει να σου αφιερώνει τις νίκες του.

nikestou

Θα την «ακούσει» surround 5.1

Επειδή μετά την εικόνα έρχεται ο ήχος στις προτεραιότητες ενός gamer, μια καλή επιλογή δώρου είναι ένα σύστημα ηχείων όπως το Inspire T6300 5.1 που απογειώνει το παιχνίδι και τις αισθήσεις στα ύψη! Ο βελτιωμένος σχεδιασμός Creative IFP παρέχει ένα ακόμα ευρύτερο ακουστικό φάσμα, προσφέροντας περισσότερη εστίαση στη μουσική και διατηρώντας αναλλοίωτη την ακρίβεια του ήχου. Που σημαίνει: Σαν να γίνεται ζωντανή συναυλία μέσα στο δωμάτιο.

dwmatiooo

Extra tip: Αν αποφασίσεις όντως να το δωρίσεις, τα αναβαθμισμένα Razer Electra V2, ακουστικά, ειδικά σχεδιασμένα για ατελείωτο gaming, είναι ο ιδανικός τρόπος να γλιτώσει ο φίλος σου την γκρίνια των γειτόνων σε ώρες κοινής ησυχίας, χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητα αναπαραγωγής του ήχου. Διαθέτουν 1.3m καλώδιο και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να επικοινωνεί απερίσπαστα με το υπόλοιπο crew την ώρα της μάχης.

Αν δεν… σκαμπάζεις πολλά από games και την τελευταία φορά που έπαιξες κάποιο παιχνίδι ήταν πίσω στο Δημοτικό, δεν χρειάζεται να σε αγχώνει κάτι. Στα καταστήματα του Κωτσόβολου, θα βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα λύσουν όλες σου τις απορίες, θα σε ενημερώσουν πόσο πολύ έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο χώρο του gaming και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή για τον gamer της καρδιάς σου.