Τα πιο πρακτικά δώρα για εκείνους που… δεν θέλουν ένα ακόμη διακοσμητικό!

Τα πιο πρακτικά δώρα για εκείνους που… δεν θέλουν ένα ακόμη διακοσμητικό!

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες και ο χρόνος σε «πιέζει», μη φρικάρεις, πάντα υπάρχει λύση, ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τις γιορτές και σιγά σιγά πρέπει να αρχίζεις να ετοιμάζεις τη λίστα με τα δώρα που θα μοιράσεις φέτος στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Φαντάζομαι πως δεν θέλεις με τίποτα να πέσεις στην ίδια παγίδα που έπεσες τις προηγούμενες χρονιές. Να καταλήξεις, δηλαδή, να μπαινοβγαίνεις αγχωμένη και φορτωμένη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, από το ένα πολυκατάστημα στο άλλο, με την ελπίδα ότι στο επόμενο, ίσως καταφέρεις να βρεις το δώρο που ψάχνεις για τον καθένα.

Μίας και εμείς στο γραφείο έχουμε μπει στην ίδια ακριβώς διαδικασία, σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε έναν «οδηγό» για εσένα που έχεις βαρεθεί κάθε χρόνο να κάνεις δώρο διακοσμητικά ή χριστουγεννιάτικα στολίδια και πλέον αναζητάς πιο πρακτικά και πρωτότυπα δώρα. Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, να είσαι σίγουρη πως τα πιο ιδιαίτερα δώρα κάτω από το δέντρο, φέτος θα είναι σίγουρα τα δικά σου!

dora2

Για τον μπαμπά σου

Ο πιο ξεχωριστός άντρας της ζωής σου φυσικά θα είναι και το πρώτο άτομο που πρέπει να σκεφτείς τι θα του πάρεις. Η αλήθεια είναι πως ο μπαμπάς σου είναι η πιο εύκολη περίπτωση από όλη τη λίστα καθώς είναι εκείνος που θεωρεί την παρουσία σου το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο δώρο στη ζωή του! Ωστόσο, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να του χαρίσεις και φέτος μία γραβάτα. Κάνε τη διαφορά και επέλεξε ένα πρακτικό δώρο όπως ένα set ανδρικής περιποίησης Philips που διαθέτει 14 θέσεις κοπής, βούρτσα καθαρισμού, επαναφορτίζεται και θα τον βοηθήσει να γλιτώνει χρόνο κάθε πρωί από τη διαδικασία του ξυρίσματος!

Για την κολλητή σου

Εξίσου εύκολη περίπτωση με την πρώτη, μίας και αν δεν ξέρεις εσύ τι θέλει και τι χρειάζεται η κολλητή σου, τότε ποιος ξέρει; Κανείς φυσικά! Ακριβώς για αυτό μία αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή είναι το δώρο που θα την ενθουσιάσει. Η Nikon W100 Blue «αντέχει» στα δέκα μέτρα βάθος, σε θερμοκρασίες κάτω των -10 °C βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας τα οποία μπορείς αυτόματα να μεταφέρεις και να αποθηκεύσεις στη συσκευή σου. Κάθε Καλοκαίρι την ακούς να λέει πως θα πάρει μία, όμως πάντα το αναβάλλει αφού όλο και κάποια άλλη προτεραιότητα επείγει οικονομικά. Φαντάσου απλά τη χαρά της μόλις ξετυλίξει το πακέτο! Αυτό είναι το ιδανικό δώρο και η απόλυτη επένδυση για τις επόμενες διακοπές σας!

dora3

Για το ανιψάκι σου

Ή καλύτερα: «Για το ανιψάκι σου, που το έχεις σαν παιδί σου». Η αλήθεια είναι πως από όταν αυτό το μικρούλι «τρύπωσε» στην οικογένεια έχουν αλλάξει τα πάντα όχι μόνο για σένα αλλά για όλους σας. Αν θες να του χαρίσεις κάτι που θα του θυμίζει πόσο πολύ το αγαπάς, προσπάθησε να είναι κάτι που δεν θα αφήσει με τίποτα από τα χέρια του όπως ένα tablet ειδικά σχεδιασμένο για παιδάκια! Με το MLS Kido 7" 8GB, το ανιψάκι σου θα μαθαίνει, παίζοντας με αριθμούς, χρώματα, εικόνες και θα σε κάνει περήφανη γράφοντας τις πρώτες του λέξεις! Θα γίνεις αναμφίβολα η αγαπημένη του θεία!

Για το φίλο σου

Ξέρω πως συνεχώς ψάχνεις αφορμή να του χαρίσεις κάτι, πως πολλές φορές βγαίνεις να ψωνίσεις για εσένα και καταλήγεις να κρατάς στον ένα χέρι σακούλες δικές σου και στο άλλο δικές του και πως ίσως έχεις ξεμείνει από «έξυπνες» ιδέες. Αν θες να τον εκπλήξεις για μία ακόμη φορά, υπάρχουν πολλές ιδέες που δεν έχεις σκεφτεί. Τι θα έλεγες λοιπόν για μία action camera, όπως η ελαφριά GoPro Hero 2018 που φτάνει μέχρι τα δέκα μέτρα στο βάθος του βυθού και θα του επιτρέπει να καταγράφει τις extreme εμπειρίες και τις πεζοπορίες που απολαμβάνει; Αν ο φίλος σου είναι από τους τύπους που τα πάνε καλά με την τεχνολογία μπορείς να του δωρίσεις ακόμη και ένα μικροσκοπικό drone. Με το Drone Dji Ryze Tech Tello θα μπορέσει να δει τον κόσμο από… ψηλά καθώς η αυτονομία του διαρκεί για 15’ και «σηκώνεται» μέχρι τα εκατό μέτρα. Διαθέτει δύο κεραίες που, 8D περιστροφές, επεξεργαστή υψηλής ποιότητας και τραβάει τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο!

dora4

Για τον αδερφό σου

Αυτός ο μικρός «σίφουνας» που θυμάσαι από παλιά σε λιγότερο από ένα χρόνο παίρνει το πτυχίο του και περιμένει ένα πραγματικά καλό δώρο από εσένα που οι επιλογές σου ποτέ δεν τον «πρόδωσαν». Για να μην τον απογοητεύσεις φέτος, ένα είναι το απόλυτο δώρο τώρα που ξέμπλεξε από το διάβασμα. Μα φυσικά η νέα κονσόλα PlayStation 4 Pro με δώρο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 και το παιχνίδι Spider-Man της Marvel. Η ισχυρή κονσόλα παρέχει μία σταθερή απόδοση ενώ τα γραφικά και ο Dolby Digital ήχος, δημιουργούν την πιο ζωντανή εμπειρία που είχε μέχρι τώρα ένας gamer. Αν το καλοσκεφτείς το δώρο αυτό κρύβει και ένα συμβολικό μήνυμα από πίσω. Θα του θυμίσει όλες εκείνες τις φορές που ήσασταν μικροί και προσπαθούσε να σου μάθει να παίζεις. Ίσως γίνει μία καλή αφορμή, τώρα που τελείωσε με τη σχολή, να τα λέτε συχνότερα.

Για τη συνάδελφό σου

Η συνάδελφός σου είναι για σένα ο φύλακας άγγελός σου στην καθημερινή κόλαση του γραφείου. Κι όμως χωρίς υπερβολές, υπάρχουν φορές που δεν ξέρεις τι θα έκανες αν δεν καθόταν εκείνη δίπλα σου. Με αφορμή τα Χριστούγεννα έχεις την ιδανική ευκαιρία που έψαχνες για να της δείξεις πόσο σημαντική είναι για σένα. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές, μπορείς για παράδειγμα να αντικαταστήσεις το χαλασμένο ζευγάρι ακουστικά που χρησιμοποιεί με ένα καινούργιο και πολύ πιο στυλάτο ζευγάρι ή να της κάνεις δώρο μία περιστρεφόμενη οδοντόβουρτσα. Η καινοτόμα Oral-B Pro 750 επαναφορτίζεται, κάνει 20.000 παλμικές κινήσεις ανά λεπτό, διαθέτει αισθητήρα πίεσης και χρονοδιακόπτη και χάρη στις ίνες με κλίση ακρίβειας φτάνει εκεί μου μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα δεν μπορεί, απομακρύνοντας αποτελεσματικά την πλάκα από την οδοντοστοιχία. Σοβαρά, είναι ένα αντικείμενο που όλοι θα ήθελαν να έχουν αλλά για κάποιο περίεργο λόγο κανείς δεν αγοράζει! Άρα, το τέλειο δώρο!

dora5

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες και ο χρόνος σε «πιέζει», μη φρικάρεις, πάντα υπάρχει λύση, ακόμα και την τελευταία στιγμή! Τρέξε γρήγορα στον Κωτσόβολο! Πάω στοίχημα πως τριγυρίζοντας στους διαδρόμους του, θα βρεις αμέτρητες επιλογές για όλους όσους αγαπάς, τον μπαμπά σου, την κολλητή σου, τον φίλο σου, τη συνάδελφό σου. Πίστεψέ με, τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις ποια από όλες να διαλέξεις για τον καθένα.