Κλικ στις αναμνήσεις των γιορτών !

Κλικ στις αναμνήσεις των γιορτών !

Οι παρακάτω προτάσεις θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις υπέροχες αναμνήσεις και να τις κρατήσεις ζωντανές!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου. Είναι οι μέρες που ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανταλλάσσουμε δώρα και ευχές και μοιραζόμαστε ευχάριστες στιγμές.

Σίγουρα θα θέλεις να απαθανατίσεις τις πιο γλυκές και τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, που μετά από χρόνια θα σου θυμίζουν μοναδικές στιγμές που έζησες αλλά και τις καλύτερες που ακολούθησαν. Συνεπώς, χρειάζεται να έχεις μαζί σου το κατάλληλο gadget που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις αναλλοίωτες τις εικόνες στο χρόνο.

Οι παρακάτω προτάσεις θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις υπέροχες αναμνήσεις και να τις κρατήσεις ζωντανές!

Μηχανές DSLR

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις και να μοιραστείς εορταστικά πορτραίτα με απίστευτες λεπτομέρειες και παράλληλα να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου στον τομέα της φωτογραφίας, μία φωτογραφική μηχανή DSLR, όπως η Canon EOS 4000D 18-55DC, θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής φακών και την ευελιξία των χειροκίνητων ρυθμίσεων, οι μηχανές DSLR προσφέρουν την ελευθερία να παίρνεις γρήγορες, δημιουργικές αποφάσεις με μεγάλη ακρίβεια.

klik giortes 2

Μηχανές Mirrorless

Εάν το ζητούμενο είναι μία μικρή και κομψή μηχανή επαγγελματικής ποιότητας, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις mirrorless προτάσεις, όπως είναι η εντυπωσιακή Canon EOS M100 15-45. Κομψή, ευέλικτη, με πολλές δυνατότητες σύνδεσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας, η πρόταση της Canon σου προσφέρει την ισχύ μιας DSLR σε ένα φορητό πακέτο.

Μηχανές Compact

Για σένα που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου μια φωτογραφική μηχανή, είτε για τις εξόδους σου στα πιο χριστουγεννιάτικα στέκια στην πόλη, είτε για τις διακοπές σου σε κάποιο μαγευτικό προορισμό, μία μηχανή compact όπως η Nikon Φωτογραφική Μηχανή Compact A10 Black & Θήκη είναι η πιο ιδανική επιλογή! Με μία μηχανή compact θα απολαύσεις ευκολία χρήσης με εγγυημένα εξαιρετικά αποτελέσματα, που σου αφήνει την ελευθερία να επικεντρώνεσαι στις δημιουργικές σου συνθέσεις.

Instant Cameras

Δημιούργησε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις με μία φωτογραφική μηχανή άμεσης εκτύπωσης. Φωτογράφισε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις τη φωτογραφία εκτυπωμένη στα χέρια σου. Οι Instant cameras διατίθενται σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα. Αν το ροζ είναι το αγαπημένο σου χρώμα, τότε ρίξε μια ματιά στη Fuji Instax Mini 9 Pink. Είναι κομψή, εύκολη στη χρήση και πανέμορφη!

Action cameras

Οι action cameras είναι η ιδανική επιλογή για το λάτρη της δράσης και της περιπέτειας. Είναι μικρές κι ελαφριές και μπορούν να τοποθετηθούν σε κράνη, ποδήλατα, μέρη του σώματος, ακόμα και σε κατοικίδια ζώα! Επιπλέον, μία κάμερα δράσης όπως η Sencor 3CAM 4K01W Action Camera, η οποία έρχεται με αδιαβροχοποίηση, θα σου επιτρέψει να αποτυπώσεις και να μοιραστείς τις πλέον εντυπωσιακές λήψεις σε απαιτητικά και αφιλόξενα περιβάλλοντα.

Drones

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για αεροφωτογράφιση-βιντεοσκόπηση. Πολύχρωμα λαμπάκια και στολίδια, πανέμορφα χιονισμένα και κατάλευκα τοπία, μοιάζουν ακόμα πιο μαγευτικά όταν τα αποτυπώνεις από μία διαφορετική γωνία. Απόκτησε ένα ευέλικτο και εύκολο στη χρήση drone όπως το Spark Alpine White της DJI και κατάγραψε όλες τις όμορφες στιγμές των Χριστουγέννων… από ψηλά! Με έξυπνες λειτουργίες, απλό έλεγχο και κάμερα με απίστευτη ποιότητα εικόνας, η πρόταση της DJI σου δίνει τη δυνατότητα να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου.

klik giortes 3

Smartphones

Τα smartphones που έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τους την κάμερα, σου επιτρέπουν να αποτυπώνεις εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογιών. Ένα πανίσχυρο εργαλείο, όπως το Huawei P20 Pro, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις απίστευτα καθαρές και λεπτομερείς εικόνες και να τις μοιραστείς με μία απλή κίνηση του δαχτύλου σου. Συνδύασέ το με το χειροκίνητο gimbal για smartphone Dji Osmo Mobile 2 και απαθανάτισε στιγμές με κινηματογραφική κίνηση και απίστευτη ευκολία.