Ήρθε η ώρα να σου συστήσω τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς… μέσα στα επόμενα 5 λεπτά!

Γωγώ Φούντα
Ήρθε η ώρα να σου συστήσω τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς… μέσα στα επόμενα 5 λεπτά!

Kαι τελοσπάντων γιατί τόσος χαμός για το Casa De Papel;

Λοιπόν σίγουρα έχεις ακούσει για το Casa De Papel και για το χαμό που κάνει παγκοσμίως. Και δικαίως αν με ρωτάς, διότι εγώ το είδα, βασικά το ξεκίνησα, και δηλώνω ενθουσιασμένη και σίγουρα ανυπόμονη για το μέλλον. Τα στόρι έχει να κάνει με τη ληστεία της δεκαετίας, μερικούς περιθωριακούς τύπους που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και έναν πανέξυπνο καθηγητή που φυλάει τα νώτα του και δίνει εντολές (την καλύτερη δουλειά με λίγα λόγια).

Το γεγονός ότι η σειρά είναι ισπανική δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μειονέκτημα, διότι πολύ απλά από τη δεύτερη σκηνή και μετά δε σε νοιάζει που δεν ακούγονται τα τόσο γνώρισμα σε εσένα αμερικάνικα. Τελικά, ευχαριστείς τους Ισπανούς που έβγαλαν αυτό το διαμαντάκι, και αποφασίζεις ότι η γλώσσα είναι το μεγάλο της ατού.

miguel.g.herran 26342032 368224566983233 224918009838305280 n

Βέβαια, δεν είναι και το μόνο της ατού, μιας και το καστ είναι ιδανικό και άκρως ενδιαφέρον. Ανάμεσα λοιπόν στους τύπους τους περιθωριακούς, είναι και ένας κομπιουτεράς, ο οποίος αν έχεις το ΕΛΑΧΙΣΤΟ γούστο, θα σου αρέσει. Διότι το αγόρι αυτό είναι τόσο γλυκό και ζουμερό, που δεν πρόκειται να σε αφήσει αδιάφορη. Υποδύεται τον Rio (τα ονόματα έχουν συγκεκριμένο ρόλο στη σειρά) και βρίσκεται εκεί για να κάνει άνω κάτω το ηλεκτρονικό σύστημα του νομισματοκοπείου της Μαδρίτης (πόσο έξυπνος Παναγία μου).

miguel.g.herran 29739439 575395369494581 8072590465343422464 n

Εκτός βέβαια από πανέξυπνος και επιρρεπής στην παρανομία, είναι γλυκός, όμορφος και αγαπησιάρης. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, το πραγματικό του όνομα είναι Miguel Herrán, είναι 22 ετών (λίγο έλειψε και θα μπαίναμε φυλακή) και είναι το next best thing στον Ισπανικό κινηματογράφο. Είναι Ταύρος, έχει σκύλο και οι πληροφορίες μας φτάνουν μέχρι εδώ. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει στις ταινίες: A cambio de nada, 1898. Los últimos de Filipinas, El guardián invisible, Alegría, tristeza, miedo, rabia και Tiempo después. Εντάξει δεν έχω ιδέα τι είναι όλες αυτά αλλά όφειλα να σε ενημερώσω.

Γενικά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις το Casa De Papel (εκτός όλων των άλλων ερωτοτροπεί συνεχώς το τέρας) και έλα μετά να μου πεις αν σου αρέσει ή όχι. Σε 10 χρονάκια από τώρα, θα είναι το απόλυτο Λατινικόν αγόρι, και εδώ θα είμαστε για να το δούμε.

Εγώ το καθήκον μου το έκανα… Αναλαμβάνεις εσύ τώρα!