10 πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο όταν βαριέσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
10 πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο όταν βαριέσαι

Οι μεγάλες πτήσεις είναι πράγματι κουραστικές

Έχεις κλείσει να πας διακοπές μέσα στα Χριστούγεννα εκτός Ελλάδας και οι μέρες πλησιάζουν. Επιβιβάζεσαι στο αεροπλάνο, βάζεις το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης, που σημαίνει πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κάθεσαι αναπαυτικά. Οι ώρες είναι αρκετές μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου και εσύ βαριέσαι. Δεν θέλεις όμως να κοιμηθείς, τι κάνεις;

Εμείς έχουμε δέκα απλά tips που μπορούν σε βοηθήσουν να περάσεις τον χρόνο σου όση ώρα ταξιδεύεις. Είτε θέλεις να παραμείνεις απασχολημένη, είτε θες να κάνεις κάτι παραγωγικό, εμείς έχουμε τη λύση για σένα.

  • Πάρε μαζί σου ένα βιβλίο
    Είτε είναι ένα περιοδικό που αγόρασες από το αεροδρόμιο, είτε μία καλογραμμένη νουβέλα, ένα βιβλίο θα σου κρατήσει πολύ καλή παρέα.
  • Δες μία νέα σειρά
    Διάλεξε μία σειρά που δεν έχεις παρακολουθήσει ακόμη, κατέβασε την πρώτη σεζόν στο tablet σου και κάτσε να τη δεις με την ησυχία σου.
  • Παίξε κάποιο παιχνίδι
    Εάν ταξιδεύεις με παρέα αγοράστε κάποιο επιτραπέζιο τσέπης ή με κάρτες και παίξτε οι δυο σας όσο βρίσκεστε εν πτήση.
  • Βρες διάφορα σχήματα στα σύννεφα
    Φτιάξε στο mp3player σου μία λίστα με την αγαπημένη σου μουσική, κάθισε αναπαυτικά στην θέση σου και ψάξε να βρεις διάφορα σχέδια στα σύννεφα. Θα δεις θα έχει πλάκα.
  • Σχεδίασε το επόμενο σου ταξίδι
    Γιατί ποτέ δεν είναι αργά

Αυτό το είδες; Να σε ποια θέση πρέπει να κάθεσαι στο αεροπλάνο, ανάλογα με το τι επιβάτης είσαι

  • Μάθε τη γλώσσα
    Εάν ταξιδεύεις σε ξένη χώρα στην οποία δεν μιλάς τη γλώσσα, πάρε ένα λεξικό μαζί σου και κάνε πρακτική μέσα στο αεροπλάνο.
  • Οργάνωσε την τσάντα σου
    Εάν έφυγες βιαστικά και έβαλες τα πράγματα σου όπως όπως στην τσάντα σου, τακτοποίησε την όσο είσαι μέσα στο αεροπλάνο.
  • Επεξεργάσου τις Instagram φωτογραφίες σου
    Μπορεί να μη μπορείς να έχεις ανοιχτό το internet στο κινητό σου, μπορείς όμως να επεξεργαστείς τις καινούργιες φωτογραφίες που έβγαλες πρόσφατα
  • Κράτα ημερολόγιο
    Ακούγεται χαζό, όμως μπορείς να γράψεις στο ημερολόγιό σου ή στην ατζέντα σου, τις σκέψεις από το ταξίδι σου και να κρατήσεις για πάντα τις αναμνήσεις ζωντανές.
  • Πιες ένα κοκτέιλ
    Ναι φυσικά και οι πτήσεις έχουν περισσότερη πλάκα με ένα κοκτέιλ. Φτιάξε το δικό σου ή παρήγγειλε ένα ποτήρι κρασί. Μη το παρακάνεις όμως. Η αφυδάτωση στο αεροπλάνο είναι αληθινή και συμβαίνει σε όλους.

Δες ακόμη: Ταξιδεύεις κι έχασες το διαβατήριο σου; Να τι ακριβώς πρέπει να κάνεις