Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton φλερτάρει on camera με μέλη του SNL (video)

Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton φλερτάρει on camera με μέλη του SNL (video)

Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με το act του, ίσως περισσότερο από την ερμηνεία του στη σειρά.

Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, μία νέα σειρά ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της καραντίνας και της βαριεστημάρας που πολλές φορές τη συνοδεύει. Αν δεν είχαμε και τις αγαπημένες μας παραγωγές να μας κρατάνε συντροφιά, εκεί, τα βράδια που κοιμόμαστε έχοντας συμπληρώσει άλλη μία μέρα χωρίς να μπορούμε να κάνουμε και πολλά στον εξωτερικό χώρο, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα.

Ας μη σκεφτόμαστε, λοιπόν, αυτό το σενάριο. Ας εστιάσουμε στις εξαιρετικές παραγωγές που έχουν φτάσει στα χέρια μας. Απλά και πολύ δημιουργικά. Σε περιπτώσεις, όπως το Bridgerton, αυτό ακριβώς χρειάζεται. Γιατί πρόκειται για μία σειρά που με πολύ catchy ιστορία και ακόμα πιο εμπορικούς ηθοποιούς.

Ο Regé-Jean Page, συγκεκριμένα, απέκτησε κατευθείαν μεγάλο κοινό. Πέρα από το υποκριτικό του ταλέντο, η εμφάνισή του είναι κατά γενική ομολογία μεγάλο ατού. Το γυναικείο κοινό εκδηλώνει έντονα την αδυναμία που του έχει.

Αναμενόμενα, όταν ένας τέτοιος ηθοποιός επισκέπτεται το Saturday Night Live, θα δημιουργήσει συζητήσεις, ωστόσο, ο Page μέσα στο act που έκανε εκείνη τη μέρα αποφάσισε να φλερτάρει με το cast του SNL.

Τόσο τα κορίτσια εκεί όσο και αυτά που παρακολουθούσαν από το σπίτι βρέθηκαν σε μία κατάσταση ενθουσιασμού.

Δες το βίντεο στη συνέχεια για την εμφάνιση του ηθοποιού.