Τα πορτρέτα νεαρών γυναικών που ολοκληρώνονται μόνο ...από τη φύση

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τα πορτρέτα νεαρών γυναικών που ολοκληρώνονται μόνο ...από τη φύση

Ο Βραζιλιάνος street artist, Fábio Gomes Trindade, δημιουργεί πίνακες που ολοκληρώνονται μόνο από τη φύση.

Πόση μαγεία μπορεί να κρύβει ένα πρωτότυπο έργο;

Βλέποντας τις υπέροχες ζωγραφιές που σχεδιάζει ο Βραζιλιάνος street artist, Fábio Gomes Trindade, στους δρόμους, η απάντηση είναι «πολλές».

Ο Trindade συνδυάζει τη ζωγραφική και τη φύση για να δημιουργήσει μοναδικά έργα που ολοκληρώνονται μόνο όταν τα βλέπουμε μαζί. Σου φαίνεται περίεργο; Μια ματιά στα έργα του θα σε πείσει...

Μια νεαρή Αφγανή αποτυπώνει σε έναν πίνακα τις τραγικές εικόνες που ζουν οι γυναίκες της χώρα της

Με τη βοήθεια φυλλωμάτων και κλαδιών δέντρων που βρίσκονται πάνω από τις ζωντανές τοιχογραφίες του, δημιουργεί πορτρέτα όπου υπάρχει μόνο ένα μέρος του κεφαλιού - όπως το πρόσωπο και ένα μέρος των μαλλιών-.

Αλλά όταν συνδυάζεται με πολύχρωμα ανθισμένα δέντρα και πράσινα φύλλα, κάθε πορτρέτο του Trindade ολοκληρώνεται και αποκτά ένα υπέροχο περίγραμμα.


https://www.instagram.com/p/CS-PO5Jrk4o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι ένας έξυπνος και γοητευτικός τρόπος για να συνδυάσει κανείς τα στοιχεία του αστικού περιβάλλοντος με το φυσικό. Δύο από τα τελευταία έργα του Trindade είναι εμπνευσμένα από ένα παιδικό μοντέλο που ονομάζεται Egypt Sarai.

Το νεαρό κορίτσι απεικονίζεται με δύο τρόπους από τον καλλιτέχνη: το ένα με ένα αφρό look στα μαλλιά, που περιλαμβάνει ροζ λουλούδια στο κεφάλι και το άλλο με τα μαλλιά της χωρισμένα σε δύο κοτσιδάκια γεμάτα πράσινο!

Δεν είναι photoshop -Είναι ένα μικροφύκι που κάνει το νερό να φαίνεται σαν τσιχλόφουσκα

Σε κάθε πίνακα, ο Trindade αποτυπώνει τα γλυκά, απαλά χαρακτηριστικά της Sarai μέσω σπρέι και ενισχύει την ομορφιά της με τα δέντρα.



Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης δημιουργεί πολλά υπέροχα έργα σε σοκάκια και πλατείες. Το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό!


https://www.instagram.com/reel/CS7vM7HAt09/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πόση ομορφιά μπορεί να συναντήσει κανείς στον δρόμο; Δες στη gallery που ακολουθεί τα υπέροχα έργα του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη!