WOW! Τα Χριστούγεννα μόλις βρήκαν το τραγούδι τους – Elton John & Ed Sheeran σε festive ντουέτο

Μαρία Ροδίτη
WOW! Τα Χριστούγεννα μόλις βρήκαν το τραγούδι τους – Elton John & Ed Sheeran σε festive ντουέτο

Το «Merry Christmas» είναι ένα από τα τρία εορταστικά τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν μαζί οι δύο καλλιτέχνες. 

Το ήξερες πως ο Elton John συνεργάζεται με τον Ed Sheeran και πως μόλις κυκλοφόρησαν το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους; Οι δύο θρύλοι της μουσικής μάς λένε «Merry Christmas» και το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Βέβαια… Μέχρι να γίνει αυτό το τραγούδι, ο Ed Sheeran τού έβγαλε την πίστη του Elton John. Ο τελευταίος – μέσα από ένα χιουμοριστικό tweet- αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το «Merry Christmas».

ed sheeran kori onoma antarktiki1

Ed Sheeran: Το νόημα πίσω από το ασυνήθιστο όνομα της κόρης του

Η πρόταση από τον Elton John και το χιουμοριστικό tweet

«Πριν από έναν χρόνο, τηλεφώνησα στον Ed Sheeran για να δω αν θέλει να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο single μαζί και τώρα είναι… σχεδόν εδώ! Το ‘’Merry Christmas’’ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου με όλα τα έσοδα από την περίοδο των Χριστουγέννων να πηγαίνουν στο Ed Sheeran Sufflok Music Foundation & ejaf», έγραψε στο Twitter ο Elton John στις 29 Νοεμβρίου ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του τραγουδιού.

Ο Ed εμφανίζεται στο κατώφλι του Elton με μια δέσμη από κάρτες. «Γεια σας. Τα περασμένα Χριστούγεννα έλαβα μια κλήση από τον φίλο μου, Elton John, και μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι», γράφει η πρώτη παρτίδα των καρτών. «Και απάντησα ‘’ναι, ίσως το 2022’’. Αλλά στην πραγματικότητα έγραψα το ρεφρέν εκείνη τη μέρα. Και εδώ είμαστε. Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι μας. Merry Christmas».



Στις αρχές Νοέμβρη ο Ed Sheeran βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Fallon και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας του με τον Elton John.

Ο 30χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι ο Elton John ήταν αυτός που τον έπαιρνε διαρκώς τηλέφωνο και του έλεγε να κυκλοφορήσουν μαζί ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. «Με πήρε τηλέφωνο τα Χριστούγεννα και μου είπε ‘’θέλω να κάνω ακόμα ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, θες να κάνουμε μαζί ένα;’’ Κι εγώ ήμουν κάπως αρνητικός. Όχι ότι δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Τα αγαπώ τα Χριστούγεννα», είπε ο Ed Sheeran.

Και πρόσθεσε: «Αν θέλεις να κάνεις ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, πρέπει να μπορείς να το κάνεις. Είπα, λοιπόν, ότι δεν θέλω να κάνω ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι αν δεν μπω για τα καλά μέσα σε αυτό. Πρέπει να είναι ένα άκρως χριστουγεννιάτικο τραγούδι».

https://www.instagram.com/reel/CXA3b47MlCy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το όνομα του τραγουδιού

«Merry Christmas» λέγεται το τραγούδι που κυκλοφόρησαν μαζί Elton John και Ed Sheeran με τον δεύτερο να… έχει τις αμφιβολίες του για αυτό το όνομα.

«Το γράψαμε και έδωσα το όνομα ‘’Merry Christmas’’. Όμως, θα έπρεπε να αλλάξουμε ονομασία γιατί θα υπήρχαν άπειρα τραγούδια με το όνομα Merry Christmas. Μπήκα στο Spotify, έγραψα Merry Christmas, τίποτα. Υπάρχει «Merry Christmas Everyone», «Happy Xmas», «Merry Xmas», αλλά κανένα τραγούδι Merry Christmas», είπε ο Ed Sheeran στον Jimmy Fallon.



Το WOW video clip

Ένα δάσος χιονισμένο, παιχνίδια στα χιόνια, ένας υπέροχος μεγάλος χώρος που «φωνάζει» Χριστούγεννα και ο Elton John με τον Ed Sheeran να τραγουδούν. Ο Ed μεταμορφώνεται σε… sexy Άγιο Βασίλη, κάνει έλκηθρο με τον Elton και καταλήγει να πετάει με έναν χιονάνθρωπο.

Αυτές τις εικόνες θα δεις στο εντυπωσιακό και άκρως χριστουγεννιάτικο video clip των δύο stars και πίστεψέ με! Θα θέλεις κι εσύ να «βουτήξεις» στην οθόνη και κάπως μαγικά να βρεθείς στο χιονισμένο τοπίο, αλλά και στην κεφάτη παρέα του Elton John και του Ed Sheeran.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Courteney Cox-Ed Sheeran:Αναπαριστούν τον χορό του Ross και της Monica και προκαλούν γέλιο (video)

Victoria Beckham και Elton John συνεργάζονται για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS