Ο James Bond δε θα είναι γυναίκα! Η παραγωγός του 007 αποκαλύπτει το προφίλ του νέου ηθοποιού

Νατάσσα Σχοινά
Ο James Bond δε θα είναι γυναίκα! Η παραγωγός του 007 αποκαλύπτει το προφίλ του νέου ηθοποιού

Το σενάριο που δίχασε πολλούς θεατές καταρρίπτεται από την παραγωγό του 007.

Όταν προβλήθηκε η τελευταία ταινία του James Bond στους κινηματογράφους, προκάλεσε διχασμό στους θεατές. Με τον τρόπο που έκλεισαν τα πράγματα, αφηνόταν ξεκάθαρα υπονοούμενο πως τα ηνία του 007 πηγαίνουν σε γυναίκα, γκρεμίζοντας ουσιαστικά το πρότυπο του χαρακτήρα.

Μία μερίδα του κοινού ενθουσιάστηκε που μπαίνει το γυναικείο στοιχείο και μία άλλη το βρήκε κακό, όχι μόνο ως προς τον James Bond αλλά και ως προς τις γυναίκες. Δηλαδή, για ποιον ακριβώς λόγο δεν μπορεί μία γυναίκα να έχει έναν ρόλο που να έχει δημιουργηθεί καθαρά για εκείνη και πρέπει να παίξει έναν που φτιάχτηκε για έναν άντρα πράκτορα. Όχι να μη γίνει πράκτορας, αλλά γιατί δεν μπορεί να υποδυθεί μία νέα ηρωίδα, να αφήσει το σήμα του 007, και να ξεκινήσει και ένα νέο universe δικό της, στην τελική;



Η παραγωγός του James Bond δε θέλει γυναίκα στον ρόλο

Η παραγωγός του James Bond, Barbara Broccoli, μίλησε στο Hollywood Reporter για τη διαδοχή του Daniel Craig και για τα σενάρια ότι ο επόμενος 007 θα είναι γυναίκα και συμφώνησε ξεκάθαρα με τη δεύτερη πλευρά.

«Πιστεύω ότι θα είναι ένας άντρας, γιατί δεν πιστεύω ότι μία γυναίκα πρέπει να παίξει τον James Bond. Πιστεύω στο να φτιάχνουμε χαρακτήρες για τις γυναίκες και όχι να βάζουμε τις γυναίκες να παίζουν τους ρόλους των αντρών. Δε θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί καταπληκτικοί ρόλοι για γυναίκες και είναι πολύ σημαντικό για εμένα το να φτιάξουμε ταινίες για γυναίκες που να σχετίζονται με τις γυναίκες. (Ο James Bond) πρέπει να είναι Βρετανός, ο Βρετανός μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε (κάθε εθνικότητα)»



Ποιος θα είναι ο νέος Bond

Όσον αφορά στο ποιος ηθοποιός θα είναι αυτός που θα παίξει τον Bond, δε θέλει καν να μπαίνει στη διαδικασία να το σκεφτεί από τώρα, παρά μόνο όταν είναι η ώρα να το κάνει.

Ποιος θα γίνει ο νέος James Bond μετά τον Daniel Craig; Τα στοιχήματα δίνουν τον νικητή

«Οι άνθρωποι ρωτούν ‘Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;’ Είναι σαν να ρωτάς τη νύφη την ώρα που πάει να παντρευτεί ποιος είναι ο νέος της σύζυγος. Δε θέλω να σκέφτομαι ποιος θα είναι ο επόμενος άνθρωπος (που θα αναλάβει) μέχρι πραγματικά να πρέπει να το κάνω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Yennefer ή Triss; Ο Henry Cavill διαλέγει με ποια θέλει να καταλήξει ο Geralt του Witcher

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

Harry Potter: Radcliffe, Watson, Grint πίσω στο Hogwarts! Η πρώτη photo από το reunion