Όλοι συζητάνε τον τηλεφωνικό αριθμό στην ταινία «Don't Look Up» - Το αστείο είναι σε ποιον ανήκει

Νατάσσα Σχοινά
Όλοι συζητάνε τον τηλεφωνικό αριθμό στην ταινία «Don't Look Up» - Το αστείο είναι σε ποιον ανήκει

Ok, παραείναι αστείο για να είναι σύμπτωση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Λίγο να παρακολουθείς κινηματογραφικές εξελίξεις, θα έχεις ασχοληθεί με το «Don’t Look Up». Η ταινία του Adam McKay που περιλαμβάνει ένα cast γεμάτο αστέρες, όπως ο Leonardo DiCaprio, η Jennifer Lawrence, η Cate Blanchett, η Meryl Streep, o Mark Rylance, ο Timothée Chalamet, ο Ron Perlman και ο Jonah Hill, βρέθηκε σε αρκετές συζητήσεις.

Πολλοί λάτρεψαν την ταινία ως μία παραγωγή που δίνει με μία πιο κωμική ματιά το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η σημερινή κοινωνία με τους κανόνες και τις πρακτικές που έχει υιοθετήσει. Άλλοι δεν ενθουσιάστηκαν καθώς το βρήκαν περισσότερο στημένο. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, το αποτέλεσμα είναι ίδιο: η ταινία συζητήθηκε και συνεχίζει να συζητιέται. Αυτήν τη φορά, όμως, ήρθε στο φως μία πληροφορία που δίνει μία ακόμα πιο κωμική ματιά στο θέμα.



Ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι και τόσο ψεύτικος

Περίπου στα μισά της ταινίας, ο χαρακτήρας του DiCaprio (Dr. Mindy) δίνει έναν αριθμό, στον οποίο μπορούν να καλέσουν οι άνθρωποι για λίγη ηρεμία και ανακούφιση, την ώρα που ένας κομήτης πλησιάζει τη Γη λίγο πριν την καταστροφή της. Κάποιοι θεατές, φυσικά, μπήκαν στη διαδικασία να το ψάξουν και τα ευρήματά τους ήταν κάπως μη αναμενόμενα…

Το αριθμός 1-800-532-4500 φαίνεται πως αντιστοιχεί σε μία τηλεφωνική γραμμή για σεξ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν η επιλογή του συγκεκριμένου τηλεφώνου ήταν εσκεμμένη, ωστόσο το Netflix δεν απάντησε στο Αμερικανικό People για το γεγονός.

dont look up movie number2

Το Μέσο, πάντως, ισχυρίζεται ότι, όταν καλείς τον αριθμό, ακούγεται μία γυναικεία φωνή που λέει: «Καλώς ήρθατε στην πιο καυτή γραμμή της Αμερικής. Αγόρια, καυτά κορίτσια περιμένουν να σας μιλήσουν. Πατήστε ‘1’, τώρα. Κορίτσια, για να μιλήσετε με ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς άντρες δωρεάν, πατήστε ‘2’ για να συνδεθείτε τώρα».

Ναι, κι εμείς ξεκαρδιστήκαμε!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Harry Potter Marathon: 6 πράγματα που θα παρατηρήσεις αν ξαναδείς τις ταινίες

8 πρωτοχρονιάτικες ταινίες για να κάνεις ρεβεγιόν με την πιο ρομαντική διάθεση

«Πώς γίνεται να μην την έχεις δει;» - 10 ταινίες που πρέπει να βάλεις επιτέλους στο πρόγραμμα