Oscars 2020: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Μαρία Ροδίτη
Oscars 2020: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Δες εδώ τι επέλεξαν να φορέσουν οι stars που παρήλασαν στο red carpet του μεγαλύτερου κινηματογραφικού γεγονότος της χρονιάς.

Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική βραδιά της χρονιάς ξεκινά σε λίγες ώρες και όλες αναρωτιόμαστε ποιοι θα είναι τελικά οι νικητές στα φετινά βραβεία Oscars. Το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί από νωρίς έξω από το Dolby Theatre, στις Hollywood Boulevard και Highland Avenue του Los Angeles, και οι Α-list stars της μεγαλύτερης βιομηχανίας του θεάματος το περπατούν αυτήν τη στιγμή για να παρακολουθήσουν τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, φορώντας τα πιο fashionable και εντυπωσιακά outfits που έχουμε δει σε όλα τα βραβεία μέχρι στιγμής.

Μπορεί η 92η τελετή απονομής των βραβείων Oscars 2020 να ξεκινάει σε λίγες ώρες και ακόμα να μη γνωρίζουμε τις ταινίες που θα φύγουν με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο - τα «Once Upon a Time in Hollywood», «The Irishman» και «Joker» είναι μεγάλα φαβορί-, αλλά ξέρουμε ένα πράγμα: ότι βλέπουμε στο red carpet πολλές και εντυπωσιακές τουαλέτες φορεμένες από τις αγαπημένες μας celebrities. Άλλωστε, μερικοί από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας όλου του κόσμου εργάστηκαν πυρετωδώς τους τελευταίους μήνες με σκοπό οι δημιουργίες τους να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μεγάλων stars, αλλά και να λάβουν οι ίδιοι ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση για το brand name τους. Ας μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία όμως... Στην παρακάτω gallery σού δείχνουμε όλα τα gowns και τους Οίκους Μόδας που επέλεξαν οι Χολιγουντιανές stars, ώστε να διαλέξεις κι εσύ το αγαπημένο σου look. Enjoy it!

Διάβασε ακόμα: Oscars 2020: Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα της χθεσινής βραδιάς