Μόλις αποκτήσαμε κάτι κοινό και ήρθε η ώρα να το μάθεις

Άννα Πρέλεβιτς
Μόλις αποκτήσαμε κάτι κοινό και ήρθε η ώρα να το μάθεις

Εγώ και εσύ από σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή.

Γεια σας κορίτσια!

Η κατάσταση έχει ως εξής. Έχω τελειώσει μόλις άλλο ένα επεισόδιο Casa de Papel στο Netflix ( τι κόλλημα είναι αυτό!), έχω αναμμένο το ωραιότερο κερί του κόσμου (που δυστυχώς βγαίνει μόνο κάθε Χριστούγεννα στο συγκεκριμένο μαγαζί) και όλο το σπίτι (αλήθεια όλο) μυρίζει κανέλα, ginger και χριστουγεννιάτικα βουτυρένια cookies. Έξω βρέχει από το πρωί, φοράω το καινούριο μου onesie (εάν δεν ξέρεις τι είναι googl-αρέ το και θα με θυμηθείς) και τόσο όμορφα και παραμυθένια απολαμβάνω το πρώτο μου χειμωνιάτικο cocooning για φέτος!

IMG 8950 Facetune 19 12 2018 11 33 56

Όπως σε όλες τις πρώτες γνωριμίες, έτσι και εδώ θα σας πω λίγα πράγματα για τον εαυτό μου. Δεν βρίσκω το λόγο να σας πω πολλά όμως γιατί δεν πιστεύω πως διαφέρουμε πολύ μεταξύ μας. Και αυτό θα φανεί στην πορεία ;-) Σίγουρα όμως έχουμε ένα κοινό .. είναι τόσο δυνατό που μας κάνει όλες super-duper ξεχωριστές. Είμαστε όλες queenettes! Και ως queenettes οφείλουμε να είμαστε χαρούμενα κορίτσια! Να αγαπάμε τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας (love fearlessly όπως μου αρέσει να λέω), να συγχωρούμε, να μην κρίνουμε τόσο αυστηρά, να είμαστε ευγνώμονες, να μην συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με άλλους .. να μην χάνουμε ΠΟΤΕ την νεράιδα που κρύβουμε μέσα μας!

Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία γιατί για μένα, η ευτυχία είναι τρόπος ζωής και όπως όλες μας, έτσι και εγώ ( :P) , έχω μία συλλογή προσωπικών εμπειριών που με έχουν βοηθήσει να χαίρομαι κάθε στιγμή της καθημερινότητας μου. Και να σας πω την αλήθεια είναι το ΜΟΝΟ στοιχείο που θα ήθελα πραγματικά να μοιραζόμαστε όλες εδώ μέσα.

Τα λέμε την άλλη εβδομάδα!

Xx

Μέχρι τότε μπορείς να μου στέλνεις στο Instagram ό,τι θες να συζητάμε μέσα από το... Annalyzing.