7 πράγματα που δεν ήξερες για μένα

Άννα Πρέλεβιτς
7 πράγματα που δεν ήξερες για μένα

Και ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω

Αρχικά το πλάνο ήταν να μοιραστώ μαζί σου 5 πράγματα αλλά επειδή ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το 7, δεν μπορούσα να αντισταθώ!

1. Μιλάω 5 γλώσσες. Σέρβικα (είμαι από τη Σερβία και είναι η γλώσσα που μιλάω με τους γονείς μου), Ελληνικά, Αγγλικά (πήγα σε αμερικανικό σχολείο και για κάποιο λόγο είναι η γλώσσα που μιλάω με την αδερφή μου), Ρωσικά (η γιαγιά μου είναι από την Αγία Πετρούπολη) και Ιταλικά (έχω ζήσει Ιταλία με την οικογένεια μου και όσο ζούσαμε εκεί πήγαινα σε ιταλικό σχολείο).

2. Φοράω 41 νούμερο παπούτσι. Το λες και λίγο αντρικό πόδι!

3. Στην ντουλάπα μου μπορεί να βρεις το ίδιο ρούχο σε πολλά χρώματα, γιατί αν μου αρέσει κάτι, το παίρνω σε όσα χρώματα το έχει το μαγαζί. Είτε είναι μπλουζάκι, τζιν, εσώρουχο, φόρεμα, παπούτσι, κλπ. Με λες και easy shopper!

4. Έκανα πρωταθλητισμό στο καλλιτεχνικό πατινάζ μέχρι τα 13 μου (υπάρχει και φώτο πιο κάτω να με δεις :))

IMG 0846

5. Είμαι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ στο να σου περιγράψω μία ταινία ή να σου εξηγήσω ένα επιτραπέζιο. Θα σου πω ασήμαντες λεπτομέρειες και στο τέλος απλά ... θα μπερδευτείς.

6. Μεγαλώνοντας δεν είχα ποτέ δικό μου δωμάτιο. Μάλλον, είχα .. άλλα είμαστε τόσο δεμένενες με την αδερφή μου που πάντα κοιμόμασταν μαζί και μοιραζόμασταν το δικό μου δωμάτιο. Πόσο ωραίες εποχές!

IMG 1918

7. Αν υπάρξει συγκινητική στιγμή σε ταινία, θα είμαι η πρώτη που θα κλάψω (ακόμα και σε κινούμενο σχέδιο .. oh yes .. )

Υ.Γ Αν είχα μία μαγική δύναμη θα ήθελα να μπορώ να πετάω και να σώζω ζωές όπως κάνει ο Superman!