6 σούπερ WOW beauty tips που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στο λεπτό!

Άννα Πρέλεβιτς
6 σούπερ WOW beauty tips που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στο λεπτό!

Σου τελείωσε το makeup/concealer; Δες τι μπορείς να κάνεις

Τελειώνει η μάσκαρα

Λίγες σταγόνες από το υγρό που βάζουμε για τους φακούς επαφής και είσαι έτοιμη! Ακόμα και αν έχει πήξει λίγο το προϊόν αυτές οι σταγoνίτσες θα κάνουν τα μαγικά τους. Να θυμάσαι πως κάθε 6 μήνες πρέπει να αλλάζεις μάσκαρα γιατί δημιουργούνται μικρόβια τα οποία μπορούν να προκαλέσουν κάποια μόλυνση στα μάτια σου.

Σου τελείωσε το makeup/concealer

Εάν είναι μέσα σε μπουκαλάκι ακόμα καλύτερα. Ζέστανε νερό σε ένα μπρίκι, βάλε το μπουκαλάκι μέσα για λίγα δευτερόλεπτα και θα δεις πως θα σου βγει αρκετό προϊόν ακόμα! (Μην το βάλεις σε καμία περίπτωση μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων .. το έχω ακούσει και αυτό για αυτό στο αναφέρω)

Κραγιόν σε ρούχο

Πάρε τη λακ για τα μαλλιά και ψέκασε το σημείο που είναι το κραγιόν. Αστο να στεγνώσει για 15 λεπτά και μετά πάρε μία λευκή υγρή πετσέτα και ξεκίνα σιγά σιγά να βγάζεις το λεκέ.

Στέγνωσε γρήγορα τα νύχια σου

Αυτό το είχα ξαναδεί στο youtube με μία beauty expert που έλεγε να βάλεις σε ένα bowl νερό με παγάκια και να βάλεις τα χέρια σου μέσα για ένα λεπτό. Αλλά επειδή όταν βιαζόμαστε να στεγνώσουν τα νύχια μας, δεν έχουμε χρόνο για παγάκια κλπ, πέρνα τα χέρια σου κάτω από τη βρύση (πρόσεξε - το νερό πρέπει να είναι κρύο) ή βάλε κρύο νερό ψυγείου σε ένα bowl. Στεγνώνει αμέσως αλλά και ομοιόμορφα!

Μελανιές

Ακούγετε περίεργο αλλά σύμφωνα με πολλές κοπέλες εάν θέλεις να εξαφανίσεις γρήγορα μία μελανιά το μόνο που χρειάζεσαι είναι στοματικό διάλειμμα. Βάζεις λίγο από το υγρό σε ένα βαμβάκι και το τρίβεις στο σημείο της μελανιάς.

Άρωμα κολόνιας για ώρες

Όταν βάζεις την κολόνια σου, ψέκασε χωρίς να τρίψεις το σημείο. Λένε πως η καλύτερη στιγμή να βάλεις την κολόνια σου είναι μόλις βγεις από το μπάνιο. Απορροφάται καλύτερα. (Βέβαια ψέκασε και άλλη μία φορά πριν βγεις από το σπίτι! :P





Υ.γ Μπορείς να μου στέλνεις στο Instagram ό,τι θες να συζητάμε μέσα από το... Annalyzing.