Ο επίσημος χορηγός του Άγιου Βασίλη θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά!

Ο επίσημος χορηγός του Άγιου Βασίλη θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά!

Είτε έχουμε παιδί, είτε ανιψάκι ή βαφτιστήρι, λοιπόν, η χριστουγεννιάτικη «αποστολή» του Άγιου Βασίλη, «πρωταγωνιστεί» σε κάθε σπίτι.

Όλοι μας ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Περισσότερο από όλους μας όμως, τα περιμένουν τα παιδιά. Διότι πέρα από τα στολίδια, τα λαμπιόνια και τη γιορτινή διάθεση, είναι η εποχή των δώρων, και μάλιστα των καλύτερων δώρων του χρόνου.

Είτε έχουμε παιδί, είτε ανιψάκι ή βαφτιστήρι, λοιπόν, η χριστουγεννιάτικη «αποστολή» του Άγιου Βασίλη, «πρωταγωνιστεί» σε κάθε σπίτι. Πρόκειται για την πιο γλυκιά προσμονή, η οποία για να συνεχίσει να υπάρχει, οφείλουμε και εμείς με τη σειρά μας, να οργανώσουμε τη λίστα των δώρων εγκαίρως. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι να φέρουμε εις πέρας τη δική μας οικογενειακή «αποστολή», βάζοντας στο σπίτι μας τα Cool Club, δηλαδή… τον επίσημο χορηγό του Άγιου Βασίλη!

To χριστουγεννιάτικο σετ που θα φροντίσει την επιδερμίδα του μωρού σου

Μπορεί τα μωρά να είναι πολύ μικρά για να γράψουν το δικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ωστόσο, δεν γίνεται να μην μεριμνήσουμε για τα δικά τους γιορτινά δώρα. Υπάρχει, λοιπόν, κάτι που κάθε μωρό θέλει από τα ρουχαλάκια του, ακόμη και αν δεν το γνωρίζει. Και αυτό είναι να «αγκαλιάζουν» την επιδερμίδα του, χωρίς να το πιέζουν και να το ενοχλούν. Μάλιστα, όταν τα δώρα για τα μικρά σου, κρατούν εντός budget τον προϋπολογισμό σου, θα έλεγε κανείς πως το δώρο αφορά και σε εσένα την ίδια.

Διότι μία προσιτή τιμή είναι το ζητούμενο για κάθε μαμά, όταν φυσικά δεν επηρεάζει την ποιότητα. Το βρεφικό, χριστουγεννιάτικο σετ με τον Winnie the Pooh, λοιπόν, προσφέρει «δύο σε ένα», αφού όχι μόνο είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, αλλά συγχρόνως μπορείς να το βρεις στο ψηφιακό ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα Cool Club στις πιο προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μπεζ φορμάκι, παντελόνι, σαλιάρα και σκουφάκι με στάμπα Winnie the Pooh, που θα δημιουργήσει το πιο stylish outfit για το μωρό σου.

Ναι, όπως κάθε μανούλα, έτσι και εσύ, θέλεις να προσφέρεις μόνο το καλύτερο στο μικρό σου. Αυτός είναι και ο λόγος που είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με τα «κομμάτια» που προσθέτεις στην γκαρνταρόμπα του. Και επειδή ένα σετ δεν είναι ποτέ αρκετό για το μωράκι σου, το Cool Club σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις πολλά περισσότερα στην καλύτερη ποιότητα και τις πιο προσιτές τιμές. Μάλιστα, «δύο σε ένα» είναι και το σετ φορμάκι με μακρυμάνικο λευκό μπλουζάκι με στάμπα Minnie Mouse και γαλάζια σαλοπέτα-φούστα. Στα πλεονεκτήματά του για εμάς, μάλιστα, περιλαμβάνεται το ότι έχει φτιαχτεί από 100% οργανικό βαμβάκι!

Longform_XMAS-Advent-Calendar_Cool-Club-@Queen.gr_OK_html_ad98cbabfe03b4d6.jpg

Το ξύλινο μουσικό όργανο που θα αλλάξει την καθημερινότητά του

Για εσένα που θέλεις να είσαι η πιο cool θεία, φίλη ή νονά και να μυήσεις από τώρα το μικρό αυτό πλασματάκι σε έναν κόσμο με όμορφες μελωδίες και πρωτόγνωρους ήχους, μία είναι η λύση: Να του «συστήσεις» από τώρα τον κόσμο της μουσικής. Άλλωστε, εκτός από τα ρούχα που θα επιλέξεις για το παιδί, τα παιχνίδια που θα του προσφέρεις, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα, αλλά και την ανάπτυξή του.

Τα ξύλινα και μουσικά παιχνίδια για παιδιά είναι η τέλεια ενασχόληση και πίστεψέ μας, η μαμά του μωρού θα σε ευγνωμονεί για αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα δώσει άλλη «νότα» στην καθημερινότητά τους.

Είτε επιλέξεις μία ξύλινη φλογέρα, είτε μαράκες ή ένα ξύλινο πιανάκι, αυτό το δώρο θα γίνει το αγαπημένο του και ένας μικρός μουσικός θα είναι «στα σκαριά», μέχρι να σου ζητήσει το πρώτο του αληθινό πιάνο σε κάποιο από τα επόμενα γράμματα που θα στείλει στον Άγιο Βασίλη.

Longform_XMAS-Advent-Calendar_Cool-Club-@Queen.gr_OK_html_32edc7a53ee71f95.png

Η wishlist με τα πιο ωφέλιμα δώρα για το μικρό σου καλικαντζαράκι

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος δεν είναι τυχαία η πιο ωραία εποχή του χρόνου. Αν θέλεις, λοιπόν, να χαρίσεις ένα δώρο στο παιδί, το βαφτιστήρι, το ανιψάκι σου, στο Cool Club μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών, παιδικών ρούχων σε πολύ προσιτές τιμές. Εναλλακτικά, μπορείς να του προσφέρεις και κάποιο παιχνίδι, για ατελείωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού, όπως είναι το διαδραστικό ξύλινο τρενάκι με ζωάκια, το λούτρινο λαγουδάκι μπαλαρίνα ή το σετ με αυτοκινητάκια.

Longform_XMAS-Advent-Calendar_Cool-Club-@Queen.gr_OK_html_3a61c0d4f460c27c.png

Έφτασε η αγαπημένη εποχή των παιδιών και το ζητούμενο είναι ένα: Δώρα για όλα τα παιδιά και ατελείωτα παιχνίδια! Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, το όνειρο και η ευχή κάθε παιδιού θα γίνει πραγματικότητα, γεμίζοντας κάθε σπίτι με παιδικά γέλια και χαμόγελα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ρίξεις μία ματιά στο γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη και να κατευθυνθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς στο ψηφιακό ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα Cool Club, τον επίσημο χορηγό του Άγιου Βασίλη. Εκεί, θα βρεις τα πιο ποιοτικά και οικονομικά ρούχα, παιχνίδια ή βρεφικά είδη για το μικρό σου, για να φέρεις, εύκολα και οικονομικά, τη μαγεία των Χριστουγέννων στη ζωή του!