Slip dress το φόρεμα που λατρεύω και ιδέες για να το φορέσεις και εσύ!

Κάππη Μελίνα
Slip dress το φόρεμα που λατρεύω και ιδέες για να το φορέσεις και εσύ!

Ένα all day φόρεμα που ταιριάζει σε όλες μας και που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα!

Minimal, θηλυκά, αέρινα, chic τα slip dresses είναι το είδος του φορέματος που μπορεί να φορέσει κάθε γυναίκα και να νιώθει όμορφη και κομψή μέσα σε αυτό! Παραπέμπει αρκετά σε νυχτικό και ίσως για αυτό το αγαπώ τόσο γιατί είναι ανεπιτήδευτα όμορφο όπως εσύ όταν ξυπνάς το πρωί!
Το βρίσκεις σε πολλά χρώματα και μήκη κοντό, midi, μακρύ σε έντονες και nude αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Προτιμώ τα midi και τα μακριά και ειδικά στα δεύτερα έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία όμως, μπορείς να επιλέξεις και ένα mini συνδυασμένο με oversized πλεκτό ή hoodie.

unnamed

Για τα πρωινά συνδύασε το slip dress σου με λευκό t-shirt από μέσα, ζώνη, leather jacket και sneakers ή ankle boots! Αν προτιμάς ένα πιο ρομαντικό στυλ αντικατέστησε τα flat παπούτσια με κλασσικές γόβες, πέδιλα ή mules που είναι και πολύ μεγάλο trend και ολοκλήρωσε το look σου με ένα blazer!
Tα βράδια της άνοιξης και του καλοκαιριού τόλμησε μακριά slip dresses σε βαθύ μπλε, έντονο κόκκινο ή σε all time classic λευκό με high heels πέδιλα ή κομψά σανδάλια!

unnamed 1

Last but not least, μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα κατάλληλα κοσμήματα όπως αλυσίδες στο λαιμό που είναι πολύ τάση και ear cuffs σε χρυσό, ασημί ή ακόμα και σε συνδυασμό αυτών των δύο που επίσης φοριέται πλεόν πολύ!

Δες στην gallery όσα βρήκα και ξεχώρισα για εσένα!

Μέχρι την επόμενη φορά σου στέλνω μεγάλο φιλί και σε περιμένω στο Instagram μου!

Διάβασε ακόμα:«Χρησιμοποιείς ψαλίδι βλεφαρίδων; Απόφυγε οπωσδήποτε αυτά τα 5 λάθη»